ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός

Στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός

Η αποστολή του Παναιτωλικού από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει μέχρι τις 29 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή του Παναιτωλικού, όπου και θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο σύλλογος του Αγρινίου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 29 Ιουλίου, διάστημα το οποίο θεωρείται κατάλληλο από τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ, για να "μονταριστεί" η ομάδα.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού βρίσκονται 22 παίκτες και αυτοί είναι οι: Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Πασάς, Μουμίν, Κούσας, Μπελεβώνης, Παππάς, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Δέντσας, Καραμαλίκης, Παλαιολόγος, Μπαμπανιώτης, Μεταξούλης, Εντζεγκουέλε, Ρότσα, Κουτρουμάνος, Καμαρά και οι νεαροί Κούσης, Σμίλτος και Σαμαράς.

Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, με την διοίκηση να εξετάζει τους παίκτες που έχουν προταθεί, καθώς στόχος είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Τέλος, η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφή για την ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής, καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον νεαρό Νίκο Μήλιο.

" Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των Τμημάτων Υποδομής, αποκτήθηκε ο Νίκος Μήλιος που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στις Ελπίδες Αγρινίου.

Έχει γεννηθεί στις 1.8.1995 και θεωρείται από τα σημαντικότερα ταλέντα της περιοχής μας. Θα αγωνιστεί αρχικά στην Ομάδα Κ17, η οποία αρχίζει προετοιμασία την επόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου", ανέφερε η ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ