ΙΩΝΙΚΟΣ

Στο Καρπενήσι ο Προχορένκοφ

Στο Καρπενήσι ο Προχορένκοφ
προχορενκοφ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο Λετονός διεθνής επιθετικός ποδοσφαιριστής, Αντρέι Προχορένκοφ

Μαζί με τον Προχορένκοφ για το Καρπενήσι αναχώρησε και ο Βραζιλιάνος μέσος, Φαμπίνιο, ο οποίος το πρωί υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις και θα τεθεί και αυτός στη διάθεση του Χόρχε Μπάριος.
Εξάλλου, στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας βρίσκεται από χθες το βράδυ και ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος μετέβη στο Καρπενήσι μαζί με την εργοφυσιολόγο, Μαρία Λυκομήτρου.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά ο δανεισμός του νεαρού, Σταύρου Τζαναβάρα, στο Κορωπί που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Ο Τζαναβάρας αγωνιζόταν πέρσι δανεικός στον Αιολικό με τα χρώματα του οποίου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και έπαιξε σε 25 αγώνες.

Τόσο ο Τζαναβάρας, όσο και οι άλλοι νεαροί που θα δοθούν δανεικοί θα παρακολουθούνται ανελλιπώς από ανθρώπους του Ιωνικού. Η διοίκηση της ΠΑΕ ευχαριστεί τους παράγοντες του Κορωπίου, Σοφιανό Πρόφη και Δημήτρη Κουλουχέρη για τη συνεργασία.

Τέλος, η διοίκηση του Απόλλωνα Αθηνών, ενημέρωσε σήμερα εγγράφως τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιωνικός, Χρήστο Κανελλάκη, ότι παραχωρεί το γήπεδο της Ριζούπολης, ως εναλλακτική γηπεδική λύση για τις ανάγκες του Ιωνικού.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσιο το ΔΣ του Απόλλωνα και τον κ. Καμάρα προσωπικά για την άμεση ανταπόκριση στο σχετικό αίτημα και θα είναι πάντα στη διάθεση τους για οποιαδήποτε βοήθεια.








TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ