ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο Καρπενήσι ο Σπανός

Στο Καρπενήσι ο Σπανός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπό την παρουσία του Γιώργου Σπανού πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρομήτου στο Καρπενήσι. Δείτε videos από την προπόνηση.

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ο Ατρόμητος για έκτη ημέρα πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, και με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Σπανού στο προπονητικό κέντρο κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης.

Ο Γιώργος Σπανός έμεινε ευχαριστημένος από την προετοιμασία της ομάδας όπως αναφέρει σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

" Η ομάδα δουλεύει σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, είναι φυσικό να υπάρχει πίεση και κούραση καθώς οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα δυνατές. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που περιμένουν τον Ατρόμητο στη νέα περίοδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη".

Στο μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δείχνει άλλος άνθρωπος, απελευθερωμένος και με όρεξη για δημιουργία. Το ζέσταμα το παρακολούθησε σιωπηλός, όταν όμως το πράγμα μπήκε στα μονοπάτια της τακτικής, σηκώθηκε σαν ελατήριο από τη θέση του και άρχισε να δίνει εντολές και συμβουλές.

Μέχρι στιγμής ο Σερβοέλληνας τεχνικός κάνει και πάλι την εμφάνισή του αφού στις πλαγιοκοπήσεις ο Μπάγεβιτς ποντάρει παραδοσιακά πολλά. Η προπόνηση πάντως περιλαμβάνει και χιούμορ αφού ο Ντούσκο δεν αφήνει κανέναν σε χλωρό κλαρί εφόσον του δοθεί η αφορμή.

Μετά τη δουλειά έρχεται η ώρα και διασκέδαση και όταν μιλάμε για τον Μπάγεβιτς, η λέξη διασκέδαση έχει ταυτιστεί με το ποδοβόλεϊ. Ομηρικές οι μάχες, πολύ μεγάλο το ντέρμπι διαρκείας περίπου 35 λεπτών και γνωστός ο νικητής.

Ο Ντούσκο δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω, διεκδικούσε με μανία τον κάθε πόντο και αν είχε στη διάθεσή του ριπλέι θα το έβαζε σε λειτουργία για να αποδείξει το δίκιο του.

Το παιχνίδι τελείωσε και ο Μπάγεβιτς κουρασμένος και ιδρωμένος πήρε τη θέση του οδηγού σε ΙΧ της ομάδας για το δρόμο της επιστροφής.

Ούτε καν ρώτησε κάποιον από τους συνεργάτες του αν θέλει να οδηγήσει. Και ουδείς διανοήθηκε να του το προτείνει. Με Ντούσαν στο τιμόνι λοιπόν, η διαδρομή για το ξενοδοχείο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ