ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο... κενό το νέο ραντεβού

Στο... κενό το νέο ραντεβού
Βαλβέρδε-Ολυμπιακός

Την Παρασκευή κρίνεται του Βαλβέρδε. Ζεβλάκοφ: "Μένω, όσο τραγουδά ο Βέρτης". Υπέγραψε ο Ζαϊρί

Και αυτό γιατί με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ερυθρόλευκη ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί ΔΣ όπου και θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του προπονητή της ομάδας.
"Την Παρασκευή 8/5/2009 και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί το θέμα του προπονητή της ομάδας", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαφορά, που με τα ως τώρα δεδομένα μοιάζει αγεφύρωτη, είναι σχετική με την περίφημη ρήτρα την οποία και οι δύο πλευρές θέλουν να περιλάβουν στο συμβόλαιο.

Ο μεν Ολυμπιακός για να μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο όποτε θέλει, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την δουλειά του Ισπανού. Ο δε Βαλβέρδε για να μπορεί να φύγει όποτε βρει καλή πρόταση από την πατρίδα του ή οπουδήποτε αλλού.

Ιμπάνιεθ: "Υπάρχουν κάποιες διαφορές"


Κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΠΑΕ, o μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες υποστήριξε ότι δεν υπάρχει συμφωνία.

" Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει συμφωνία. Υπάρχουν κάποιες διαφορές. Μια διαφορά ακόμα κι αν φαίνεται μικρή μπορεί να είναι μεγάλ. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε κοντά ή μακριά. Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες.

Μόνο όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση που δεν υπάρχει συμφωνία θα μιλήσουμε με άλλες ομάδες για το μέλλον του.

Προσπαθούμε από την πλευρά μας να διασφαλίσουμε ορισμένα πράγματα. Θα είμαι στην Ελλάδα μέχρι να τελειώσουν οι συζητήσεις. Ελπίζω να τελειώσουν σύντομα",



δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσημο "αντίο" από Παρασκευά Άντζα


Εν τω μεταξύ, λίγο πριν από αυτές τις εξελίξεις στο θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Παρασκευάς Άντζας ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του, μέσω ανακοίνωσής του στο επίσημο σάιτ της πειραϊκής ομάδας.

" Πήρα την απόφαση να σταματήσω την καριέρα μου, γιατί μετά το θάνατο του πατέρα μου, το 2000, έμαθα να εκτιμώ τα μικρά και ασήμαντα πράγματα στη ζωή και να την φιλοσοφώ διαφορετικά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλα όσα κατάφερα και ελπίζω και ο πατέρας μου, να με καμαρώνει από ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και την ΞΑΝΘΗ, τις δύο ομάδες που αγάπησα και για τις οποίες έδινα και την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο και ελπίζω να δικαίωσα, στο ελάχιστο, τις προσδοκίες που είχαν από εμένα.

Επίσης θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν αυτούς που ήθελαν να με βλέπουν στους αγωνιστικούς χώρους, τους ευχαρίστησα με το ποδόσφαιρο που έπαιζα.

Ευχαριστώ τον κ. Κόκκαλη, τον κ. Πανόπουλο, τις Διοικήσεις των δύο ομάδων και όλο το προσωπικό τους για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τους κ. κ. Τζέβρετζη, Δανιήλ, Κόλια, Μαντζουράκη, Μπάγεβιτς, Λεμονή και Βαλβέρδε, γιατί έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με αγάπησε όπως τον αγάπησα και εγώ", ανέφερε με ανακοίνωσή του ο Παρασκευάς Άντζας, η οποία φιλοξενήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ζαϊρί: "Έστω κι αργά ήρθα στον ΟΣΦΠ"


Ο Ζαουάντ Ζαϊρί πέρασε την Τρίτη το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα και δεν έκρυψε την χαρά του.

Σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, υπογράμμισε πως ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό από την εποχή που αγωνιζόταν στην Σοσό, όμως έστω και κάποια χρόνια μετά το όνειρο πραγματοποιήθηκε.

"Ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω σ ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός και είναι πρόκληση για μένα το Champions League. Ήθελα από την χρονιά που ήμουν στην Σοσό να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό έστω και αργά έγινε αυτό. Ήθελα πολύ να παίξω σ ένα τόσο θερμό κοινό. Νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου. Έχω παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Έχουμε όλο τον χρόνο για να είμαι έτοιμος για πρωτάθλημα, Κυπελλο και Ευρώπη. Μπορώ να παίξω δεξιά, αριστερά αλλά και στον άξονα, όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Δεν έχω πρόβλημα να ταλαπαιρήσω τους αντιπαλους όπως έκανε με τους παίκτες του Ολυμπιακού"

, δήλωσε το μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

Ζεβλάκοφ: "Μένω, όσο τραγουδά ο Βέρτης"


Για τουλάχιστον μια ακόμη σεζόν θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Μίχαελ Ζεβλάκοφ καθώς την Τρίτη πέρασε από τα γραφεία και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Κατά την έξοδό του ο Πολωνός αμυντικός ήταν αρκετά ορεξάτος, υπογράμμισε πως πήρε την απόφαση να μείνει στους "ερυθρολεύκους" όταν ήταν στα μπουζούκια (!), ενώ αστειευόμενος τόνισε πως όσο τραγουδά ο Βέρτης δεν θα φύγει από την Ελλάδα.

"Δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό αλλά θα με βλέπετε για ακόμη ένα χρόνο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό και ειδικά για τον κόσμο του. Θέλουμε πάλι το νταμπλ αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσω να κάνω ευτυχισμένους τους παίκτες που σταματάνε, θέλω να βλέπουν τον Ολυμπιακό και να χαίρονται.

Όπως βλέπω το ρόστερ είμαι ο τρίτος μεγαλύτερος σε ηλικία και παρότι δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσουμε τον Τζόλε και τον Άντζα θα κάνουμε ότι καλύτερο. Πήρα την απόφαση μου να μείνω όταν ήμουν στα μπουζούκια και όσο τραγουδάει ο Βέρτης δεν πρόκειται να φύγω από την Ελλάδα",

δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για διετή συνεργασία, με τον ποδοσφαιριστή Ζαουάντ Ζαϊρί και την ανανέωση, για έναν χρόνο, της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μίχαλ Ζεβλάκοφ".










































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ