ΙΝΤΕΡ

Στο... κόλπο για Κ.Ρονάλντο και οι "νερατζούρι"!

Στο... κόλπο για Κ.Ρονάλντο και οι "νερατζούρι"!
Κριστιάνο Ρονάλντο-Πορτογαλία

Την αποκάλυψη ότι ο Μάσιμο Μοράτι μίλησε με τον μάνατζερ του Κ.Ρονάλντο και είναι έτοιμος να μπει στο... κόλπο απόκτησής του, έκανε η "El Mundo Deportivo"

Αν πάντως θεωρούσαμε μέχρι σήμερα πως σε περίπτωση αποχώρησής του από το "Ολντ Τράφορντ", ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι 100% η Ρεάλ Μαδρίτης, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να "πολιορκεί" τον παίκτη προσφέροντας ηγεμονικά συμβόλαια και αμύθητα ποσά, καλό θα είναι να μη βάλουμε το "χέρι μας στη φωτιά".
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "El Mundo Deportivo", ο μάνατζερ του παίκτη δεν είναι ικανοποιημένος από τις προσφορές που έχουν γίνει προς τον πελάτη του από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ανθρώπους της Ίντερ.

Ως γνωστόν, ο Μάσιμο Μοράτι έχει εκφράσει την επιθυμία του στο παρελθόν να φέρει στο "Τζουζέπε Μεάτσα" δύο παίκτες: τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από τη στιγμή όμως που ο Χοάν Λαπόρτα έχει αρνηθεί πολλές φορές να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Αργεντινού μέσου, τότε απομένει ο έτερος "διακαής πόθος", με την Ίντερ να εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεχτεί να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

"Η Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να είναι μία εξαιρετική εναλλακτική περίπτωση", αναφέρει χαρακτηριστικά η καταλανική πηγή και συνεχίζει στο ρεπορτάζ της: "Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον παίκτη, ξέρει τον ποδοσφαιριστή, μιλούν την ίδια γλώσσα ενώ είναι γεννημένοι νικητές.

Επιπλέον τα χρήματα δεν θα σταθούν πρόβλημα για να γίνει η μεταγραφή. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με την Ίντερ είναι πάνω από 9 εκ.ευρώ το χρόνο".

Η εφημερίδα καταλήγει στο σχετικό κείμενο με την αναφορά πως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ήδη έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, που είναι οι συμπατριώτες του στην Εθνική Πορτογαλίας, Ρικάρντο Κουαρέσμα και Σιμάο Σαμπρόσα.










TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ