PREMIER LEAGUE

Στο κυνήγι του Κρέσπο και η Τότεναμ!

Στο κυνήγι του Κρέσπο και η Τότεναμ!
Κρέσπο-Ίντερ

Μετά το "όχι" της Ίντερ για Αντριάνο, η Τότεναμ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ερνάν Κρέσπο. Κοντά σε συμφωνία για Παλάσιος, "χαλάει" του Μπέλαμι

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, μετά την αποτυχία στην περίπτωση του "Αυτοκράτορα", οι Λονδρέζοι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε έναν ακόμα "δυσαρεστημένο" παίκτη των "νερατζούρι", που δεν είναι άλλος από τον Ερνάν Κρέσπο.
Το συμβόλαιο του 33χρονου Αργεντινού φορ με τους πρωταθλητές Ιταλίας λήγει τον προσεχή Ιούνιο, και με τις πιθανότητες να μείνει εκτός της λίστας των παικτών που θα δοθεί στην UEFA και για τη δεύτερη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (η Ίντερ έχει δικαίωμα να αποφασίσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου) να είναι μεγάλες, δεν αποκλείεται να τον ενδιαφέρει η προοπτική να συνεχίσει στην Τότεναμ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κρέσπο, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο και του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τα "σπιρούνια" στο Κύπελλο UEFA, ενώ ο ίδιος έχει αποκτήσει εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ λόγω της θητείας του στην Τσέλσι πριν μερικά χρόνια.

Εν τω μεταξύ, η Τότεναμ είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον μέσο της Γουίγκαν Γουίλσον Παλάσιος (το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 14 εκ.λίρες), με την περίπτωση του Κρεγκ Μπέλαμι να απομακρύνεται καθώς η Γουέστ Χαμ δεν έδωσε άδεια στον παίκτη της να συζητήσει προτάσεις με άλλους συλλόγους, προτείνοντάς του ανανέωση συμβολαίου.




TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ