ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο κυνήγι του Σεβαντόν

Στο κυνήγι του Σεβαντόν
Σεβαντόν-Ολυμπιακός

Στο στόχαστρο ο Σεβαντόν γράφει η "A Bola". Συνάντηση Κόκκαλη- Βαλβέρδε. Το ενιαίο ψηφοδέλτιο

Οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται στην αναζήτηση δύο επιθετικών μετά την αποχώρηση του Νούνιες και του Λούα Λούα (που σύντομα θα υπογράψει στην ομάδα του Κατάρ), έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ουρουγουανό επιθετικό της Σεβίλλης, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Οι πορτογάλοι κάνουν λόγο για επαφές των νταμπλούχων Ελλάδας με τους Σεβιγιάνους για τον Σεβαντόν που δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας χρονιάς.

Η τιμή του Ουρουγουανού είναι υψηλή, όχι όμως και απαγορευτική -περίπου 6 εκ. ευρώ- και δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να κάνουν το μεταγραφικό "μπαμ", αποσπώντας την υπογραφή του διεθνούς επιθετικού.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι διατεθειμένος να φέρει ένα μεγάλο όνομα για την επίθεση και ο Σεβαντόν είναι αδιαμφίσβητητα μια ηχηρή μεταγραφή αφού πρόκειται για παίκτη εγνωσμένης αξίας με θητεία σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως της Ιταλιάς, της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Συζήτηση Κόκκαλη-Βαλβέρδε για τις μεταγραφές

Ο Σωκράτης Κόκκαλης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γύρισε από ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο και την Πέμπτη (17/7) έδωσε το "παρών" στην πρωϊνή προπόνηση και είχε συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με θέμα φυσικά τη μεταγραφική ενίσχυση της πειραϊκής ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης των νταμπλούχων Ελλάδας, ο οποίος χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, μίλησε με τον προπονητή του Ολυμπιακού για τις μεταγραφές, στην τρίτη σύσκεψη κορυφής μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Βέβαια, ήταν η πρώτη από τις τρεις στην οποία συμμετείχε και ο Σωκράτης Κόκκαλης και όπως γίνεται αντιληπτό, το στοχείο αυτό είναι άκρως σημαντικό.

Δεν διέρρευσε τι ειπώθηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όμως οι ερυθρόλευκοι φορτσάρουν για την ενίσχυσή τους, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να ετοιμάζεται συν τοις άλλοις για το... κερασάκι στην τούρτα, καθώς οι πληροφορίες και οι ενδείξεις δείχνουν πως μία μεταγραφή (αυτή του επιθετικού) θα έχει... προεδρική πινελιά!

Η συνάντηση Κόκκαλη-Βαλβέρδε σηματοδοτεί εξελίξεις και σύντομα ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει μεταγραφή.

Το ψηφοδέλτιο με μπροστάρη τον Πέτρο



Οι εκλογές στον Ερασιτέχνη είναι προ των πυλών και ο (μοναδικός) υποψήφιος πρόεδρος Πέτρος Κόκκαλης ανακοίνωσε το (ενιαίο) ψηφοδέλτιο, από το οποίο απουσιάζει το όνομα του προέδρου του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, ύστερα από 40 χρόνια στα ερυθρόλευκα κοινά, όπως και αυτά των Σάββα Θεοδωρίδη και Παύλου Σιούφα (γενικού γραμματέα). Αντίθετα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

" Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι για τις εκλογές από τις οποίες θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 18, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιουλίου στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, έχει υποβληθεί ενιαίο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής και υποψήφιο Πρόεδρο, τον κ. Πέτρο Κόκκαλη.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου που κατέθεσε ο κ. Κόκκαλης, είναι η εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Πέτρος Κόκκαλης - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. Αγγελόπουλος Παναγιώτης
3. Ασημακόπουλος Θεόδωρος
4. Γλου Γεώργιος
5. Γρεβενίτης Αθανάσιος
6. Κάτσικας Μάριος
7. Λάμπρου Ιωάννης
8. Λιακουνάκος Θωμάς
9. Λογοθέτη-Λύρα Ελισάβετ
10. Μπερτόλης Δημήτριος
11. Νταϊφά Ειρήνη
12. Παπαθανασίου Αιμίλιος
13. Σάκκαρης Κων/νος
14. Συγγελίδης Ιωάννης
15. Τσουβελεκάκης Κων/νος















ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος
2. Δαλέζιος Ιωάννης
3. Κούβαρης Στυλιανός
4. Λαϊνόπουλος Εμμανουήλ
5. Στεφανάκης Αλέξανδρος





ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Παπαδόδημας Χρήστος
2. Μιχαήλοβιτς Γεώργιος
3. Μαστρονικόλας Παναγιώτης



ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Πολυκανδριώτης Ιωάννης
2. Νικολάρας Βασίλειος
".

Π. Κόκκαλης: "Εκφράζω τον σεβασμό μου στον απερχόμενο πρόεδρο"

Κατά την υποβολή του ψηφοδελτίου, ο κ. Π. Κόκκαλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

" Υπέβαλα με αίσθηση ευθύνης απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας, συνολική πρόταση για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Είναι μεγάλη η ευθύνη γιατί πρέπει να συνεχίσουμε την ένδοξη πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και το καθόλα επιτυχημένο έργο της απερχόμενης διοίκησης, κάνοντας ταυτόχρονα μία νέα αρχή, ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία, προσηλωμένο στις αξίες που διέπουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ταυτόχρονα θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη για την πολύχρονη προσφορά του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ υπό την Προεδρία του οποίου σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες διακρίσεις του συνδέσμου μας και υλοποιήθηκαν τα έργα υποδομής που εξασφαλίζουν την ανάπτυξη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συντάχθηκαν σ' αυτή την προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι μαζί με όλα τα μέλη, θα καταφέρουμε να πάμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ακόμα ψηλότερα.

Είμαι βέβαιος ότι τα μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα συνδράμουν σ' αυτή την προσπάθεια και με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και στη συνέχεια με αυξημένες δυνατότητες στήριξης των σκοπών του συνδέσμου που οφείλουμε να τους προσφέρουμε.

Δυστυχώς, το νομοθετικό πλαίσιο επιβάλλει να γίνονται οι εκλογές στην έδρα του συνδέσμου και έτσι είναι πολύ δύσκολο για τα μέλη μας στην επαρχία και σ' ολόκληρο τον κόσμο να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Αυτό θα είναι ένα από τα πρώτα προβλήματα που θα προσπαθήσουμε να λύσουμε







".

Με 26 παίκτες στην Ολλανδία
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος της πρωϊνής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωΐ της Παρασκευής (18/7, 09:05) με προορισμό το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε 26 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους τρεις από τους πέντε πιτσιρικάδες, που πήραν μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο διεξήχθη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας (Σοϊλέδης, Βασιλόγιαννης, Σταμόγιαννος). Αντίθετα, οι Κατσικογιάννης και Νικλητσιώτης θα δώσουν το "παρών" και στο Έρμελο, όπως βέβαια και οι διεθνείς, αλλά και ο Μίκελ Αλόνσο. Στην Ολλανδία, κανονικά, οι Μπελούτσι και Λεντέσμα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Άντζας, Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Κοβάτσεβιτς, Λεντέσμα, Μενδρινός, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Νικλητσιώτης, Παναγόπουλος, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Σίσιτς, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ και Αλόνσο.

Στην Ολλανδία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια (19/7 18:00 με Έμεν, 23/7 19:00 με Γκρόνιγκεν και 26/7 15:00 με Τβέντε).

*Οι ώρες έναρξης των φιλικών αγώνων είναι τοπικές.

Απορρίφθηκε πρόταση για Τοροσίδη

Ο Βασίλης Τοροσίδης αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον Ολυμπιακό, που απέρριψε επίσημη πρόταση της Μπλάκμπερν ύψους 4,5-5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα δεξιού οπισθοφύλακα. Οι νταμπλούχοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον παίκτη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, εκτός κι αν έρθει μία προσφορά που ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Μπελούτσι... η επιστροφή

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα το απόγευμα στις 19:30 και μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασε αυτή στον Ερνέστο Βαλβέρδε, που είδε τον Μπελούτσι να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Λεντέσμα από την άλλη ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Σίσιτς υποβλήθηκε το μεσημέρι σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν αρνητικά και ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Λεονάρντο ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομικό προπόνηση στο γυμναστήριο. Θεραπεία έκανε ο Μήτρογλου.

Η πρωϊνή προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που έγινε στις 08:00 στο Ρέντη. Ο Μπελούτσι έκανε, στο πλαίσιο του προγράμματος σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα που ακολουθεί, ατομική προπόνηση στο γήπεδο, ενώ ο Λεντέσμα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Μήτρογλου. Από την προπόνηση αποχώρησε ο Σίσιτς, λόγω ενός κτυπήματος στο δεξί γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο.









































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ