ΑΓΓΛΙΑ

Στο μετρό "τελείωσε" τον Φέρντιναντ ο Χόντγκσον!

Στο μετρό "τελείωσε" τον Φέρντιναντ ο Χόντγκσον!

Εξέπληξε ο ομοσπονδιακός της Αγγλίας, Ρόι Χόντγκσον αποφασίζοντας να μεταβεί με μετρό στο "Emirates" για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό! Μάλιστα έπιασε κουβέντα με τους επιβάτες τονίζοντας πως δεν υπολογίζει τον Ρίο Φέρντιναντ.

Το γεγονός πως ο 65χρονος προπονητής ανακοίνωσε τα πλάνα του για την εθνική Αγγλίας σε απλούς πολίτες και όχι σε επίσημη συνέντευξη Τύπου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση.

Ο Χόντγκσον πήρε το τρένο της γραμμής "Jubilee" από τον σταθμό "Bond Street" του κεντρικού Λονδίνου έχοντας ως προορισμό το "Emirates".

Επιβάτες του βαγονιού αναγνώρισαν τον Χόντγκσον -ο οποίος ήταν όρθιος- και μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για τα πλάνα του ενόψει των αναμετρήσεων με Σαν Μαρίνο και Πολωνία.

Ο Άγγλος τεχνικός όχι μόνο δεν απέφυγε να απαντήσει αλλά αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να καλέσει τον Ρίο Φέρντιναντ για να αντικαταστήσει τον Τζον Τέρι.

"Δεν έχει παίξει με την εθνική εδώ και πολύ καιρό. Μπορώ να πω πως έχει τελειώσει αυτό το κεφάλαιο για εκείνον. Βρίσκεται στο τέλος του δρόμου, είναι 34 ετών" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Ο Χόντγκσον, ο οποίος φωτογραφήθηκε με όσους επιβάτες του το ζήτησαν, παρακολούθησε εν συνεχεία το ματς της Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό από κοινού με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκαν και οι κλήσεις για τα προσεχή ματς της εθνικής Αγγλίας, όπου επιβεβαιώθηκε η απουσία του Φέρντιναντ. Πρόκειται για τους:

Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Ράντι (Νόριτς), Φόρστερ (Σέλτικ), Μπέινς (Έβερτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κόουλ (Τσέλσι), Γκιμπς (Άρσεναλ), Τζαγκιέλκα (Έβερτον), Γ. Τζόνσον (Λίβερπουλ), Λέσκοτ (Μάντσεστερ Σίτι), Σόουκρος (Στόουκ), Γουόκερ (Τότεναμ), Κάρικ (Μάντσεστερ Γιουν.), Κλέβερλι (Μάντσεστερ Γιουν.), Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Α.Τζόνσον (Σάντερλαντ), Λένον (Τότεναμ), Λάμπαρντ (Τσέλσι), Μίλνσερ (Μάντσεστερ Σίτι), Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Κάρολ (Γουέστ Χαμ), Ντεφόε Τότεναμ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουν.), Ουέλμπεκ (Μάντσεστερ Γιουν.).

Στο μετρό "τελείωσε" τον Φέρντιναντ ο Χόντγκσον!
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ