ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Μόναχο ο Μόρις

Στο Μόναχο ο Μόρις
Μορις

Ο Μόρις θα πάει στο Μόναχο τη Δευτέρα για να εξεταστεί και ν' αποφασιστεί αν θα κάνει επέμβαση

Την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει αν θα κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς ο Νασίφ Μόρις. Όπως είναι γνωστό ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός του ''τριφυλλιού'' αντιμετωπίζει πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο απο την περασμένη σεζόν και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ένιωσε ενοχλήσεις εκ νέου, με αποτέλεσμα ν' ακολουθεί θεραπεία.
Ο κεντρικός αμυντικός του ''τριφυλλιού'' υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τ' αποτέλεσματα έδειξαν οτι το πιθανότερο είναι να χρειαστεί επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα νιώθει ενοχλήσεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα και δεν θα μπορεί ν' ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ωστόσο, η τελική απόφαση θα παρθεί στην Γερμανία, καθώς ο αμυντικός των ''πράσινων'' θα μεταβεί την Δευτέρα στο Μόναχο (συνοδεία του φυσιοθεραπευτή Πολύβιου Κυρίτση) για να εξεταστεί απο εξειδικευμένο γιατρό σε τέτοιους τραυματισμούς. Αν δεν αλλάξει κάτι και η διάγνωση είναι ίδια με τ' αποτελέσματα των εξετάσεων, την Τρίτη το πρωί θα υποβληθεί σε επέμβαση και το βράδυ της ίδιας μέρας θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Εφόσον πραγματοποιηθεί η εγχείρηση, ο Μόρις θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων περίπου δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας και τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μεταξύ τους και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα.

Ατομικό ο Μάντζιος
Όσον αφορά την προετοιμασία, το σημερινό πρόγραμμα είχει προπόνηση πρωί-απόγευμα, με τον Βαγγέλη Μάντζιο ν΄ακολουθεί ατόμικο πρόγραμμα το απόγευμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο δεν ανησυχεί για τον συγκεκριμένο τραυματισμό.

Απο εκεί και πέρα. η πρωινή προπόνηση ξεκίνησε με πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις με πάσες και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ που εναλλασόμενα έκαναν: To πρώτο ασκήσεις κατοχής μπάλας και το δεύτερο χωρίστηκε σε δύο ομάδες και έκανε ασκήσεις με μικρά τέρματα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την πρωινή προπόνηση με σέντρες, σουτ, τελειώματα, κοιλιακούς και αποθεραπεία.

Το απόγευμα οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα, έκαναν πάσες και έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο. Συνέχισαν με δίτερμα σε τρείς εστίες, με πρέσινγκ. Οι σημερινές προπονήσεις ολοκληρώθηκαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποθεραπεία Ατομικά προπονήθηκε ο Θανάσης Τσίγκας, ενώ ο Μορις συνέχισε την θεραπεία του. Ο Έκι Γκονζάλες το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το απόγευμα αναχώρησε για την πατρίδα του, για το τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης του, υπό την παρακολούθηση του γιατρού του οποίου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Φήμη για Ντάνι
Στην Ισπανία προέκυψε θέμα απο το πουθενά, όμως αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να έχει βάση. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μπέτις είναι αποφασισμένος να παραχωρήσει τον Ντάνι και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ήθελε να τον δώσει σε κάποιον σύλλογο στην Ελλάδα (Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό γιατί με τον Φερέρ δεν έχει καλές σχέσεις), ωστόσο ο παίκτης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε οτι δεν τον ενδιαφέρει να έρθει στην χώρα μας.

''Είναι δικαίωμα της διοίκησης να μην με θέλει στην ομάδα, αλλά δεν μπορεί να με στείλει με το ζόρι κάπου που δεν θέλω να πάω. Δεν με ενδιαφέρει ν' αγωνιστώ στην Ελλάδα. Δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η συμπεριφόρα απέναντι μου...'' αναρωτήθηκε ο 25χρονος επιθετικός, δίνοντας τέλος στην φημολογία που πήγε ν' αναπτυχθεί.

Άντερσον: ''Πάω στην Ελλάδα''

Τις τελευταίες μέρες του όνομα του Κλέμπερ Άντερσον ακούγεται όλο και περισσότερο για τον Παναθηναϊκό. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα φέρεται να είναι στην μεταγραφική λίστα του ''τριφυλλιού'' και σύμφωνα με τους Ίβηρες οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

O 27χρονος αμυντικός της Μπεφνίκα, φέρεται να δήλωσε, αργά το βράδυ της Παρασκευής σε Πορτογάλο δημοσιογράφο ότι: ''Πάω στην Ελλάδα τη Δευτέρα για υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω ότι θα προκύψει κάποιο πρόβλημα''. Την ίδια ώρα ο πατέρας του παίκτη, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των ''πράσινων'', λέγοντας ότι: ''Συζητάμε με τον Παναθηναϊκό και μπορεί να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ο Κλέμπερ''. Πάντως να σημειωθεί ότι ο Άντερσον δεν φαίνεται να υπολογίζεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν είχε έρθει σε κόντρα.

Γαλλικό σενάριο για Ίβανσιτς

Ξαφνικά προέκυψε απο την Γαλλία ενδιαφέρον της Σοσό για τον Αντρέας Ίβανσιτς. Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται με φήμες και μεταγραφές στην Ligue 1, ο Αυστριακός μέσος φέρεται να είναι στο στόχαστρο των ''σοσαϊέν'', καθώς θέλουν να καλύψουν τα κενά των Λερουά και Ζιανί που πήραν μεταγραφή.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες να γίνει παραγματικότητα, καθώς οι ''πράσινοι'' έχουν συμφωνήσει με την Σάλτσμπουργκ για τον δανεισμό του Ίβανσιτς και την φετινή σεζόν, ενώ ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και μετά τον διετή δανεισμό του.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ