ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο μπλοκάκι της "Γιούβε" ο Γκαλίνοβιτς!

Στο μπλοκάκι της "Γιούβε" ο Γκαλίνοβιτς!
Γκαλινοβιτς

Η Γιουβέντους ψάχνει για δεύτερο τερματοφύλακα και έχει στην λίστα το όνομα του Μάριο Γκαλίνοβιτς

Η Γιουβέντους ψάχνει για έναν τερματοφύλακα που θα μπορεί να καλύψει τον Μπουφόν σε ενδεχόμενη απουσία του. Φέτος, ο Εμανουέλε Μπέλαρντι δεν έχει κάνει αρνητικές εμφανίσεις, όμως η διοίκηση της "Γηραιάς Κυρίας" κρίνει οτι την επόμενη σεζόν χρειάζεται κάτι διαφορετικό.
Αρχικά κοίταξαν την ιταλική αγορά (Κόπολα, Μάνινγκερ και Καστελάτσι), όμως τώρα φαίνεται οτι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εξωτερικό. Οι "μπιανκονέρι" λοιπόν φέρονται να έχουν στην λίστα τους τον 30χρονο τερματοφύλακα της Σαρλερουά, Μπερτράντ Λακιά, τον Στέφανο Σορεντίνο και τον Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, αυτοί είναι οι τρεις πορτιέρο που απασχολούν την Γιουβέντους το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς να μπορεί ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Αντόνιο Μιράντε απο την Σαμπντόρια και να είναι αυτός ο Νο2 κάτω απο τα δοκάρια.

Μόνο νίκη στο Παγκρήτιο

Η νίκη είναι το μόνο ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, στην Κρήτη. Οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στον πρώτο από τους τρεις αγώνες που απομένουν και πρέπει να νικήσουν, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία ενόψει της μάχης της Κρήτης, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, με τον Ζοσέ Πεσέιρο να επιλέγει 20 ποδοσφαιριστές για το Ηράκλειο.

Ο Πορτογάλος προπονητής απέκλεισε από την αποστολή τους Καρνέζη, Φύσσα, Ν'Ντόι, Δάρλα, Δημούτσο, Λεοντίου και Σέριτς. Αυτοί που πάνε στο Ηράκλειο είναι οι: Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ, Βύντρα, Νίλσον, Μόρις, Γκούμας, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μάτος, Τζιόλης, Σιμάο, Καραγκούνης, Ιβανσιτς, Νίνης, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Πόστιγκα, Μανούτσο.

Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας. Στην συνέχεια έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και τελειώματα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Νταμ Ν'Ντόι και Σωτήρης Λεοντίου. Θεραπεία ακολούθησε ο Άντονι Σέριτς, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς αγωνίστηκε με την ομάδα των νέων.

Αλλαγές στην ενδεκάδα

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Γκαλίνοβιτς θα παραμείνει κάτω απο τα δοκάρια, όμως αλλάζουν τα 3/4 της άμυνας (παραμένει ο Γκούμας), καθώς οι Νίλσον, Σπυρόπουλος και Σαριέγκι θ' αντικαταστήσουν τους Βύντρα, Σέριτς και Μόρις.

Στην μεσαία γραμμή, Μάτος, Καραγκούνης και Γκονζάλες δείχνουν να έχουν προβάδισμα, ενώ για την άλλη θέση ο Ίβανσιτς φαίνεται να έχει προβάδισμα απέναντι στον Νίνη. Στην επίθεση, μπορεί ο Πεσέιρο να θεωρεί οτι Σαλπιγγίδης και Παπαδόπουλος είναι πανομοιότυποι παίκτες, όμως αυτό το δίδυμο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει κόντρα στον ΟΦΗ. Βέβαια, σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει περισσότερες λύσεις για την γραμμή κρούσης, καθώς είναι στην αποστολή και οι Ποστίγκα, Μανούτσο.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ