ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο μυαλό όλων ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στο μυαλό όλων ο ΠΑΣ Γιάννινα

Παρά τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο, ο Φερέιρα προετοιμάζει τους παίκτες του ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα. Επιστρέφουν οι διεθνείς, απόντες οι γνωστοί τραυματίες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής (20:30) στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρά τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει και έχει ζητήσει προσήλωση από τους παίκτες του για να γίνει το 2Χ2 που θα είναι σημαντικό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για το "τριφύλλι".

Ο Πορτογάλος τεχνικός από την Τετάρτη θα μπορεί να δουλεύει καλύτερα αφού θα προσαρμοστούν στα πλάνα του και οι διεθνείς παίκτες που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους με την παρουσία τους στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι γνωστοί απόντες τραυματίες Νίκος Σπυρόπουλος και Ματίας Μπιάρσμιρ. Αποθεραπεία έκαναν οι νεαροί Μαυρίας, Λαγός και Φουρλάνος.

Σε ότι αφορά του υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, το πρόγραμμα περιελάμβανε μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ