ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο ΟΑΚΑ χωρίς Μάρκο, αλλά με Ουρτάδο

Στο ΟΑΚΑ χωρίς Μάρκο, αλλά με Ουρτάδο
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Πάντελιτς μπορεί να προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή μετά από αρκετό καιρό, όμως ο Βαλβέρδε όπως είναι λογικό τον άφησε εκτός αποστολής καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Αντίθετα, ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι στην 18αδα για το ΟΑΚΑ.

Δίχως το επιθετικό του όπλο του θα παραταχθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μάρκο Πάντελιτς δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση και έτσι μένει εκτός αποστολής.

Ο Σέρβος επιθετικός, όσο κι αν ήθελε να αγωνιστεί στην μεγάλη αναμέτρηση δεν τα κατάφερε, αφού είναι ανέτοιμος και έτσι θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του δίχως να μπορεί να βοηθήσει.

Αντίθετα, ο Μοϊσές Ουρτάδο που προπονείται δίχως το παραμικρό πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες θα βρίσκεται στην αποστολή και πιθανότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής αν χρειαστεί.

Οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός ο Ισπανός αμυντικός χαφ, μετά από ένα μήνα απουσίας, είναι λίγες, όμως ίσως χρησιμοποιηθεί ανάλογα και με την έκβαση του αγώνα.

Πάντως ο Πάντελιτς δεν είναι ο μόνος επιθετικός που δεν βρίσκεται στην 18άδα, αφού το ίδιο συμβαίνει και με τον Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε την εμπειρία του Κώστα Μήτρογλου και έτσι ο Ούγγρος επιθετικός δεν θα δει βρίσκεται στην αποστολή.

Μαζί του θα είναι και οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που έχασε την θέση του από τον Μοϊσές Ουρτάδο.

Οι εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο στις 10:30, ενώ οι υπόλοιποι ετοιμάζονται ψυχολογικά (αφού αγωνιστικά ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν) για την μεγάλη αναμέτρηση με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Η νίκη μπορεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι να μην είναι μονόδρομος λόγω της βαθμολογικής θέσης του Ολυμπιακού, όμως όταν αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς παρά να θέλεις τη νίκη. Αυτό επιθυμούν και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση των Πειραιωτών.

Η αποστολή:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Ζαϊρί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ