ΑΡΗΣ

Στο ΟΑΚΑ εν μέσω ζυμώσεων

Στο ΟΑΚΑ εν μέσω ζυμώσεων
INTIME SPORTS

Κι αν η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν περιλάμβανε κάποια έκπληξη από το δίδυμο των Πασιαλή και Μπουγιουκλή καλά κρατούν οι διοικητικές ζυμώσεις για το σχήμα της Διοίκησης Πρωτοδικείου.

Η ανακοίνωση της αποστολής του Άρη για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό δεν επιφύλαξε κάποια έκπληξη από το δίδυμο των Πασιαλή και Μπουγιουκλή την ίδια ώρα που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το ποιο θα είναι το σχήμα της Διοίκησης Πρωτοδικείου.

Στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκε όπως αναμενόταν από χθες ο Κώστας Καζναφέρης αλλά και ο Γιάννης Γιαννιώτας που την προηγούμενη αγωνιστική, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων στο "Κλεάνθης Βικελίδης", είχε εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Από την αποβολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το δίδυμο των Πασιαλή και Μπουγιουκλή μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα του ΟΑΚΑ στην οποία μετέχουν οι: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Κανούλας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός, Αντωνιάδης, Γιαννιώτας και Οικονομόπουλος.

Εκτός αποστολής όπως αναμενόταν για ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος καθώς δεν έχει υποχωρήσει ακόμη το αιμάτωμά του όπως είχε δείξει το αποτέλεσμα του υπέρηχου που είχε υποβληθεί στα μέσα της εβδομάδας.

Στο διοικητικό μέτωπο οι ζυμώσεις καλά κρατούν για το σχήμα που θα προταθεί στο Πρωτοδικείο μετά την άρνηση των Λαμπριάκου και Στεφανίδη να συμμετέχουν με τον κόσμο του Άρη να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί την παρουσία οποιουδήποτε που θα έχει σχέση με την τελευταία οκταετία.

Αυτή είναι και η λογική του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το απόγευμα του Σαββάτου προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση που ανέφερε: " Το Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, καλεί όλους εκείνους, που είτε από θέσεις ευθύνης συνέβαλλαν τα μέγιστα στην δημιουργία της σημερινής δυσχερούς οικονομικής κατάστασης και όχι μόνο της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ, είτε απλά δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια εξυγίανσης αν και τους έχει ζητηθεί επανειλημμένως, όπως απόσχουν από την εκφορά δημοσίου λόγου, η οποία το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι αφενός να αποπροσανατολίζει, να διχάζει και να εκνευρίζει τον κόσμο και αφετέρου να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και πιθανές εμπλοκές στη διαδικασία υπαγωγής του ΑΡΗ στο άρθρο 99 του Π.Π.Κ.

Οι λύσεις δεν δίνονται μέσω των Μ.Μ.Ε, αλλά μέσα από ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ προσπάθεια. Εξάλλου, τα γραφεία της ΚΜΑ είναι ανοιχτά για όποιον πραγματικά επιθυμεί να συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται.

Υ.γ. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου που αγωνίζονται αυτό το διήμερο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ