ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Περιστέρι για το "βήμα τίτλου"

Στο Περιστέρι για το "βήμα τίτλου"
Ζιλμπέρτο Σίλβα, Τζόρβας, Σαριέγκι, Παναθηναϊκός

Στην Παιανία όλοι ζουν και αναπνέουν για το ματς στο Περιστέρι. Ο Νιόπλιας ζήτησε από τους παίκτες του το "βήμα τίτλου" κόντρα στον Ατρόμητο. "Φορέας" υπέρ παραμονής Πατέρα

Νιόπλιας: "Βήμα τίτλου"

Στη προπόνηση της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ακολούθως επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε τέσσερις εστίες.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρούπς, εκ των οποίων το πρώτο έπαιξε ποδοβόλλεϋ και το δεύτερο δίτερμα. Ο Γιόσου Σαριέγκι προπονήθηκε και πάλι χωρίς ενοχλήσεις και εκτός απροόπτου θα είναι το νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα των "πράσινων". Χωρίς πρόβλημα προπονήθηκε και ο Μαρίνος ο οποίος θα είναι σίγουρα στην αποστολή για το Περιστέρι.

Ο τεχνικός των "πράσινων" δεν θέλησε να κουράσει εκ νέου τους παίκτες του με πολλά λόγια αναφορικά με το ματς της Κυριακής, ωστόσο διευκρίνισε όπως και την Πέμπτη, ότι πρόκειται για το πιο σημαντικό αγώνα του συλλόγου, λέγοντας: " Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Με συγκέντρωση στα 90 λεπτά πρέπει να κερδίσουμε και να κάνουμε το βήμα τίτλου, που όλοι θέλουμε. Δεν θα πρέπει να εφυσηχαστούμε καθώς ο Ατρόμητος δεν θα μας χαριστεί σε καμία περίπτωση" είπε ο 45χρονος τεχνικός.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος και Δάρλας, ενώ ο Μαχλελής προπονήθηκε με την Golden Team, με την οποία θα αγωνιστεί το Σάββατο εναντίον της ομάδας Κ-21 του Ατρόμητου Αθηνών (11:00 πμ, Γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ-21 ΟΠΑΠ.

Ο "Ενιαίος Φορέας" υπέρ της παραμονής Πατέρα

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση ο "Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13" εξέφρασε την στήριξή του στο πρόσωπο του προέδρου Νικόλα Πατέρα τονίζοντας πως θα πρέπει να μείνει για πολλά χρόνια στον προεδρικό θώκο.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως θα σταθεί ενάντια σε όσους, εντός κι εκτός Παναθηναϊκού, προσπαθήσουν να τον απομακρύνουν. Επίσης οι οπαδοί του "τριφυλλιού" εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση κατά πάντων για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υποστήριξαν ότι θα ξαναμιλήσουν μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

Ντέιβιντ: "Εχω συμβόλαιο μέχρι το 2013 με ΠΑΟ"

Την άποψή του πως τίποτα δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει άμεσα και χωρίς την παρουσία αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, εξέφρασε ο Ντέιβιντ. Ο Βραζιλιάνος άσος της Φλαμένγκο με δηλώσεις του σε εφημερίδα της Βραζιλίας, υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει μετά το τέλος του δανεισμού του.

" Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, μου μίλησε για την επιθυμία τους να παραμείνω, αλλά χρειαζόμαστε την έγκριση του Παναθηναϊκού με τον οποίο έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013. Από την στιγμή που δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα, δεν μπορώ να πω αν θα είναι εύκολο ή δύσκολο να ανανεώσω το δανεισμό μου.

Το έχω αφήσει, όμως, πάνω στον μάνατζερ μου για να βρει τη λύση με τη διοίκηση της Φλαμένγκο και ελπίζω να είναι η καλύτερη για όλες τις πλευρές.

" είπε ο νεαρός στόπερ, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Φλαμένγκο παρόλο που αποτελεί στόχο ιταλικών συλλόγων ενώ ανήκει ακόμα στο "τριφύλλι".

Οχι στους οπαδούς από ΠΑΕ...

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως δεν της διατέθηκαν εισιτήρια για το ματς στο Περιστέρι ενώ διευκρίνησε πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος στο γήπεδο αν φέρει διακριτικά των "πράσινων".

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 28 Μαρτίου για τα ακόλουθα:

- Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν διατέθηκαν εισιτήρια δυνάμει της σχετικής Υπουργικής απόφασης που δεν επιτρέπει τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

- Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιαδήποτε κερκίδα του γηπέδου φιλάθλων που θα φέρουν διακριτικά της ομάδας του Παναθηναϊκού."

Βέβαια παρά το γεγονός αυτό με την προειδοποίηση της "πράσινης" ΠΑΕ, πληροφορίες κάνουν λόγο πως περισσότεροι από 2.500 φίλοι της ομάδας (έστω και χωρίς διακριτικά) θα δώσουν το παρών στο δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα του Νιόπλια να πάρει την πολύτιμη νική που θα ισοδυναμεί με μισό τίτλο.

ΠΑΟ και στην Νέα Υόρκη

Στην Αμερική η "πράσινη" καρδιά θα χτυπάει από τις 27 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες φίλοι του Παναθηναϊκού στις Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο στην Αστόρια να βρεθούν στα εγκαίνια του παραρτήματος της Green Team, το οποίο θα διαθέτει όλα τα προϊόντα με το σήμα και την επωνυμία του "τριφυλλιού".

Η τελετή εγκαινίων θα λάβει χώρα στις 17:00 τοπική ώρα και η διεύθυνση του καταστήματος είναι 33-01 20η Λεωφόρος, στην Νέα Υόρκη (Τ.κ. 11105). Παράλληλα, έχουν ήδη εκδοθεί και τα διαφημιστικά φυλλάδια της πράσινης μπουτίκ.





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ