ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Περιστέρι με Ρούντολφ αλλά χωρίς αριστερά άκρα

Στο Περιστέρι με Ρούντολφ αλλά χωρίς αριστερά άκρα
INTIME SPORTS

Με τον Ρούντολφ Γκέργκελι η αποστολή για το Περιστέρι, με τον Φερέιρα να εκπλήσσει αφήνοντας εκτός τους Σπυρόπουλο, Ιωαννίδη, Μαρίνο, Μπιάρσμιρ και Πετρόπουλο.

Με τον Ρούντολφ Γκέργκελι η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Περιστέρι, με τον Φερέιρα να εκπλήσσει αφήνοντας εκτός τους Σπυρόπουλο, Ιωαννίδη, Μαρίνο και Πετρόπουλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να στείλει μηνύματα ενώ προφανώς έχει σχεδιάσει και μελετήσει αλλιώς το παιχνίδι στο Περιστέρι, σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, την Παρασκευή, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, και ο Ρούντολφ Γκέργκελι συμπερίλφθηκε σε αυτήν για πρώτη φορά φέτος.

Εκτός της 19 μελούς αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Μαυρίας και Καπίνος, έμειναν οι: Μαρίνος, Πετρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος και Ιωαννίδης, αλλά και οι Νίνης και Χριστοδουλόπουλος που είναι τραυματίες.

Πλάνο με Καντέ στο άκρο

Στο πρόγραμμα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Με βάση τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού φαίνεται πως ο Καντέ θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ με τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι να παραμένουν όπως στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ