ΠΑΟΚ

Στο πλευρό των Πρωταθλητών: Περισσότεροι από 16.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έκλεισαν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2024/25

Στο πλευρό των Πρωταθλητών: Περισσότεροι από 16.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έκλεισαν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2024/25
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ EUROKINISSI

Ο φίλοι του ΠΑΟΚ έδειξαν τεράστια δίψα για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν και, ήδη, έκλεισαν τις θέσεις τους περισσότεροι από 16.000 οπαδοί των Πρωταθλητών Ελλάδας στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη μάχη με φόντο την είσοδο στο League Phase του UEFA Champions League, την ώρα που ο κόσμος δείχνει τη δίψα του για να βρεθεί στο πλευρό του Δικεφάλου για ακόμα μία σεζόν.

Μάλιστα, περισσότεροι από 16.000 φίλοι των ασπρόμαυρων έχουν κλείσει τις θέσεις τους στο γήπεδο της Τούμπας για να στηρίξουν με την παρουσία τους, με το τραγούδι και με τη φωνή τους τον Πρωταθλητή Ελλάδας.

Η προθεσμία των εισιτηρίων διαρκείας εκπνέει στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (21/7), με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν μία ακόμα ευκαιρία για να εξασφαλίσουν τη θέση τους δίπλα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα (24/7, 20:30, Match Center από το SPORT24) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ