ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλευρό του Γκασκόιν η οικογένεια του

Στο πλευρό του Γκασκόιν η οικογένεια του
Γκασκόιν

Όσο πάει και καλυτερεύει ο Πολ Γκασκόιν ο οποίος έχει στο πλευρό του την οικογένεια του

Ο Πολ Γκασκόιν υπήρξε ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο οποίος όμως είχε και έχει ένα σημαντικό ελάττωμα που έχει να κάνει με τον άστατο χαρακτήρα του, κάτι που τον έχει σημαδέψει μέχρι και σήμερα.
Το αλκοόλ υπήρξε πάντα μέσα στις προτεραιότητες του 42χρονου πλέον άνδρα, ενώ έγινε και η αιτία για να χωρίσει από την σύζυγο του Σέριλ το 1998 μετά από μόλις δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Τα προβλήματα όμως για τον Γκασκόιν δεν σταμάτησαν εκεί αφού λόγω του πιοτού απέκτησε πολλά προβλήματα υγείας που παραλίγο να του στοιχίσουν ακόμα και την ίδια του την ζωή.

Ο κατήφορος όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού πριν ένα περίπου μήνα ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής του παρελθόντος, βρέθηκε σε κεντρική στάση στην Αγγλία σε άθλια κατάσταση (βλ. φωτό) και νοσηλεύτηκε άμεσα σε κλινική αποτοξίνωσης.

Τώρα όμως όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο αφού αυτό που έλειπε από τον Γκασκόιν ήταν η οικογενειακή θαλπωρή. Η πρώην σύζυγος του Σέριλ ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στην κλινική, πράγμα που αναθέρμανε την σχέση τους μετά από δέκα χρόνια χωρισμού.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ