ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στο πλευρό του Στέφανου Μαρτσάκη ο Π.Σ.Α.Π.

Στο πλευρό του Στέφανου Μαρτσάκη ο Π.Σ.Α.Π.

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό του συναδέλφου Στέφανου Μαρτσάκη. Ανακοίνωση και από τον Πλατανιά.

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό του συναδέλφου Στέφανου Μαρτσάκη, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, έπειτα απο χτύπημα στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα όπου ενεπλάκη.

Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιος Δημόπουλος επικοινώνησε άμεσα με τον Φανούρη Γουνδουλάκη, αρχηγό του Πλατανιά, όπου ανήκει ο Μαρτσάκης και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του 25χρονου συναδέλφου μας ο οποίος θα πρέπει να υποβληθεί, άμεσα, σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Π.Σ.Α.Π. είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή που τον Ιανουάριο δόθηκε ως δανεικός απο τον Πλατανιά ( όπου αγωνίζεται απο το 2008 ) στην Επισκοπή, για διάστημα 6 μηνών και παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης του.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές προσευχόμαστε για τον Στέφανο.

ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Π./ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Πλατανιάς για το γεγονός

"Το σοβαρό ατύχημα του Στέφανου Μαρτσάκηέχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική οικογένεια της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, όλα τα μέλη της οποίας (Διοίκηση, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, συνεργάτες, φροντιστές) εύχονται από καρδιάς στον Στέφανο ταχεία και πλήρη ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα, εύχονται καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του Στέφανου και σε όλους τους οικείους του, με την ελπίδα αυτή η περιπέτεια να ξεπεραστεί ομαλά το ταχύτερο δυνατόν".

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε και η διοίκηση του Εργοτέλη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας:

"Η οικογένεια του Εργοτέλη εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Στέφανο Μαρτσάκη, πλήρη ανάρρωση και ταχεία επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους."

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ