ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο Πράβετς Σπανός-Παχατουρίδης

Στο Πράβετς Σπανός-Παχατουρίδης
INTIME SPORTS

Παρουσία του προέδρου Γιώργου Σπανού και του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρομήτου στο Πράβετς της Βουλγαρίας

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Ατρομήτου στο Πράβετς της Βουλγαρίας, στον απόηχο της πολύ καλής εμφάνισης στο φιλικό με τη Λοκομοτίβ Σόφιας.

Από το πρόγραμμα απουσίασε ο Λημνιός λόγω διάτασης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο ενώ ο Τάτος έλειψε από την απογευματινή προπόνηση λόγω κόπωσης και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Επίσης οι Ιτάνζ, Πίτου, Αθανασίου δούλεψαν ξεχωριστά από την ομάδα ανεβάζοντας ρυθμούς.

Στο μεταξύ, την προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου παρακολουθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ Βασίλη Μπέτση, Άρη Μπαταγιάννη, Σίμο Κατσίμη.

Στο Πράβετς βρίσκεται επίσης από το Σάββατο ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Θόδωρος Αρβανίτης.

Από εκεί και πέρα, το φιλικό παιχνίδι της Τρίτης με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα διεξαχθεί στο Πράβετς και θα ξεκινήσει στις 18.30, ενώ οριστικοποιήθηκε και το φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τις 20 Αυγούστου. Η έδρα διεξαγωγής του φιλικού θα αποφασιστεί σε συνάρτηση με το πρόγραμμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο επιθετικός Γιάννης Κακκάβας που αγωνίστηκε πέρσι στον ΠΑΟ Ρουφ παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Χαλκίδα, ενώ ο τερματοφύλακας Βασίλης Παπαδόπουλος ανανέωσε τον δανεισμό του για ένα έτος με τον Παναργειακό.

Τέλος, ο Ατρόμητος, προχώρησε στην απόκτηση του αμυντικού χαφ Δημήτρη Σιδηρόπουλου από τον Αχιλλέα Περαίας Θεσσαλονίκης για την ομάδα Κ-17.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ