ΑΡΗΣ

Στο προσκήνιο και πάλιο ο Σμόλαρεκ μετά την φυγή Ρεγκέιρο. Ανακοινώνει Φλάβιο. Στην Θεσσαλονίκη ο Αράνο

Στο προσκήνιο και πάλιο ο Σμόλαρεκ μετά την φυγή Ρεγκέιρο. Ανακοινώνει Φλάβιο. Στην Θεσσαλονίκη ο Αράνο
Σμολάρεκ-Πολωνία

Οι μεταγραφικές βόμβες ίσως συνεχιστούν στον Άρη, καθώς μετά την φυγή του Ρεγκέιρο στο προσκήνιο ήρθε και πάλι το όνομα του Έμπι Σμολάρεκ. Στην Θεσσαλονίκη ο Κάρλος Αράνο. Ανακοινώνεται ο Φλάβιο.

Μετά από μια άκρως απογοητευτική χρονιά ο Μάριο Ρεγκέιρο αποτελεί παρελθόν από τον Άρη και οι "κίτρινοι" πάνε για άλλα, για καλύτερα...
Οι Θεσσαλονίκεις στρέφουν και πάλι το βλέμμα τους προς τον Έμπι Σμολάρεκ και δεν αποκλείεται να ακουστεί και νέο μεταγραφικό "μπαμ".

Ο διεθνής Πολωνός βρίσκεται στα υπόψιν των διοικούντων του Άρη και όχι άδικα, αφού με την απόκτηση του και σε συνδυασμό με τις προσθήκες των Γκρασιάν, Αμπρέου, Νασούτι και Ναφτί, οι "κίτρινοι" γίνονται πανίσχυροι.

Οι ιθύνοντες του Άρη περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με την Ρασίνγκ Σανταντέρ και σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος θα φουλάρουν για την απόκτησή του αφού και ο ίδιος ο Σμολάρεκ ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Στην Θεσσαλονίκη ο Αράνο-Ανακοινώνει Φλάβιο


Στην Θεσσαλονίκη με μια ώρα καθυστέρηση έφτασε ο Κάρλος Αράνο. Ο πρώην αμυντικός της Ουρακάν θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Στην συμπρωτεούσα αναμένεται μέχρι το βράδυ και ο Σεμπάστιαν Αμπρέου, ενώ την Πέμπτη θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του Φλάβιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Άρη και να μεταβεί κι αυτός στην πόλη της Ευρυτανίας.

Σ΄ότι αφορά στην πρωινή προπόνηση, οι "κίτρινοι" συνέχισαν την σκληρής τους προετοιμασία, με τον Ρομπέρζ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ντέιλι: "Υπάρχει ανταγωνισμός"

Την επιθυμία του να αγωνιστεί μαζί με τον Σεμπάστιαν Αμπρέου εξέφρασε ο Ιάν Ντέιλι, υπογραμμίζοντας πως στην ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός, με την καλή έννοια.

"Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Δεν με επηρεάζει η διαφορά θερμοκρασίας καθώς ήξερα που ερχόμουν. Στην ομάδα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός κι αυτό είναι καλό. Είναι τιμή που συνεργάζομαι με τον Μαζίνιο και τον Ντονάτο. Δεν θα έλεγα "όχι" να έπαιζα μαζί με τον Αμπρέου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο διεθνής Ιρλανός επιθετικός.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ