ΑΡΗΣ

Στο προσκήνιο ο Βάκα

Στο προσκήνιο ο Βάκα
ΒΑΚΑΣ

Τα δίχτυα του Άρη στην παρθένα ποδοσφαιρικά αγορά της Βολιβίας φαίνεται ότι πιάνουν καλή ψαριά

Ο Βάκα, ο οποίος αγωνίζεται τόσο πίσω από τους δύο επιθετικούς όσο και δεξιά, θεωρείτο στο ξεκίνημα του ως ο επίγονος του "Διαβόλου", Μάρκο Ετσεβερί. Μόλις στα 18 του θέλησε να ζήσει το "αμερικανικό όνειρο" της MLS, όπως και το είδωλο του. Μόνο που στην περίπτωση της…"αγελάδας" εξελίχθηκε σε έναν μακράς διαρκείας εφιάλτη.
Σταμάτησε να καλείται ακόμη και στην εθνική ομάδα και μόνο στην επάνοδο του στην πατρίδα του, στις αρχές του 2005, θύμισε λίγο από τις ευτυχισμένες ποδοσφαιρικές ημέρες της εφηβείας του. Ήταν ίσως η πιο ενδιαφέρουσα προοπτική του ποδοσφαίρου της Βολιβίας που δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις μεγάλες προσδοκίες.

Παραμένει όμως ένας μέσος ικανός να αποδιοργανώσει την αντίπαλη άμυνα. Για αυτό και η Βόλφσμπουργκ του Φέλιξ Μάγκατ κατέθεσε πρόταση στην Μπλούμινγκ που δεν ικανοποίησε τον πρόεδρο της, Κάρλος Μπέντεκ.

"Οριακές διαπραγματεύσεις"

Περίπου 25000 δολάρια είναι το ποσό που χωρίζει τον Γκουτιέρεζ από τον Άρη, όπως επισημαίνουν πηγές από τη Βολιβία. Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων έκανε σαφές στον 30χρονο μέσο ότι θα τον αποκτήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος.

Ο Λίμπεργκ Γκουτιέρεζ διαπραγματεύεται μόνος του την ελευθέρας του και πρότεινε στην Μπλούμινγκ 15000 δολάρια, με την ομάδα της Βολιβίας να ζητά 40000.

" Ο Πίμπο (ο πρόεδρος της ομάδας) γνωρίζει τι θέλω. Τον παρακάλεσα να με βοηθήσει γιατί γνωρίζει ότι τους βοήθησα πολύ. Πλησιάζω τα 30 και αυτή θα είναι η τελευταία μου ευκαιρία να μεταναστεύσω. Είπε ότι με κατανοεί και πως θα προσπαθήσει να με βοηθήσει", δήλωσε ο Γκουτιέρεζ, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες προκειμένου να λάβει άδεια εργασίας. Τα όποια προβλήματα αναμένονται να ξεπεραστούν τις προσεχείς ώρες και ο Γκουτιέρεζ να φορέσει τη φανέλα του Άρη.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ