ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο προσκήνιο πάλι ο Σισέ

Στο προσκήνιο πάλι ο Σισέ
Σισέ, Σάντερλαντ, Παναθηναϊκός

Η έκπληξη Τεν Κάτε στην προπόνηση με την άδεια για οκτώ τυχερούς. Ξανά οι Γάλλοι για τον Σισέ

Η άδεια των 8 τυχερών....

Επιστροφή στις προπονήσεις παρόλο την πρωτομαγιά για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τον προπονητή της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση να επιφυλάσει μια έκπληξη για ορισμένους εξ' αυτών.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός παρόλο που το πρωί της Παρασκευής προπόνησε φυσιολογικά τους παίκτες του στις εγκαταστάσεις της Παιανίας το απόγευμα είχε άλλη διάθεση.

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνηση, ο 55χρονος τεχνικός συγκέντρωσε οκτώ παίκτες και τους έδωσε άδεια, λέγοντάς τους να φύγουν από τις εγκαταστάσεις και να πάνε να ξεκουραστούν...

Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Γκαλίνοβιτς, Βαβζίνιακ, Σαριέγκι, Ιβανσιτς, Μάτος και Χριστοδουλόπουλος ήταν οι τυχεροί που επιλέχθηκαν για άγνωστο λόγο (οι συγκεκριμένοι) με τους υπόλοιπους να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αγωνιστικά, το πρωί οι Νίλσον και Μελίσσης ακολούθησαν θεραπεία, ενώ το απόγευμα έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Νίνης δεν προπονήθηκε καθόλου λόγω ίωσης.

Και πάλι ο Σισέ στο προσκήνιο....

Για άλλη μια φορά, οι Γάλλοι που γνωρίζουν ίσως αρκετά πράγματα, λόγω πως ο Σισέ κατάγεται από εκεί υποστηρίζουν με δημοσίευμα τους πως ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρουν τον σέντερ φορ της Σάντερλαντ για να μετακομίσει εκεί.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "mercato365.com" αναφέρει το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" για τον Τζιμπρίλ Σισέ, αναδεικνύοντας μάλιστα την ελληνική ομάδας ως έναν από τους επικρατέστερους μνηστήρες για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο 27χρονος επιθετικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από την Μαρσέιγ. Παράλληλα δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο Σαμπιονά και τη Γαλλία.

Συνεπώς ο σύλλογος του "λιμανιού" ήδη αναζητά στόχους και εξετάζει προτάσεις συλλόγων που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι Γάλλοι μάλιστα εκτιμούν πως οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν περίπου 8.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του από την Μαρσέιγ.

Τέλος σύμφωνα με το δημοσίευμα ανεπισήμως έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Εβερτον, η Τότεναμ και η Μπλάκμπερν.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ