ΑΕΚ

Στο SPORT24 μάθατε πρώτοι για την εξωπραγματική πρόταση της ΑΕΚ στον Μαρσιάλ

Στο SPORT24 μάθατε πρώτοι για την εξωπραγματική πρόταση της ΑΕΚ στον Μαρσιάλ
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Το SPORT24, πάντοτε πιστό στο κυνήγι των μεγάλων ειδήσεων και του ατόφιου ρεπορτάζ, ήταν το Μέσο που είχε φέρει στο φως την τεράστια πρόταση της ΑΕΚ στον Αντονί Μαρσιάλ, η οποία εν τέλει φέρνει τον Γάλλο σούπερ σταρ στην Ελλάδα.

Ήταν 3 Σεπτέμβρη όταν το SPORT24 και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψαν τη μεγάλη προσπάθεια της ΑΕΚ να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Αντονί Μαρσιάλ.

Είχαμε τότε γράψει για την εξωπραγματική πρόταση που είχε κατατεθεί στον Γάλλο ποδοσφαιριστή, για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών που θα του απέφερε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ ετησίως!

Τονίζαμε συγκεκριμένα ότι η Ένωση είχε καταθέσει προσφορά με αποδοχές μεγαλύτερες από αυτές του Έρικ Λαμέλα που έχει λαμβάνειν 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά είχαμε επισημάνει και τις δυσκολίες του εγχειρήματος, καθώς την ίδια ακριβώς περίοδο η Ένωση προσπαθούσε να επιτύχει συμφωνία με την Τσέλσι για την αγορά του Ντατρό Φοφανά.

Αυτό δεν επετεύχθη, η ΑΕΚ στην πορεία αγόρασε από τη Μακάμπι Χάιφα τον Φραντζί Πιερό, ωστόσο η πόρτα για τον Μαρσιάλ έμεινε ορθάνοιχτη.

Την Τρίτη (17/9) ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ-αποκάλυψη του SPORT24 για την τεράστια πρόταση που η Ένωση είχε καταθέσει στον Γάλλο σούπερ σταρ κι η οποία εν τέλει έγινε αποδεκτή.

Επισήμως, πλέον, η ΑΕΚ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τρία χρόνια, με αποδοχές που -βάσει μπόνους- μπορεί να φτάσουν τα 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ήταν ακόμα μία σπουδαία ειδησεογραφική-ρεπορταζιακή επιτυχία του SPORT24.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΡΣΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ