ΠΑΟΚ

Στο στόχαστρο ο Ταραλίδης

Στο στόχαστρο ο Ταραλίδης
Ταραλίδης

O Γιάννης Ταραλίδης βρίσκεται στο στόχαστρο του "Δικεφάλου". Έρχεται δόση από Γκέκα!

Συγκεκριμένα στην περίπτωση που ο Ταραλίδης μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό τότε στον ΠΑΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να ασχοληθούν πολύ σοβαρά με την περίπτωσή του.
Ο νεαρός μεσοαμυντικός βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης που θέλει να τον αποκτήσει με κάθε τρόπο.

Το πρόβλημα είναι ότι το συμβόλαιο του Ταραλίδη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ίσως οι "ερυθρόλευκοι" να μην τον αποδεσμεύσουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως είναι και το πιο πιθανό την ίδια ώρα που και ο Απόλλων Καλαμαριάς επιθυμεί να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Στον ΠΑΟΚ πάντως ακόμα και στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν αφήσει από τώρα ελεύθερο τον Ταραλίδη δείχνουν αποφασισμένοι να κινηθούν για να εξασφαλίσουν εφόσον αυτό σταθεί δυνατό από τώρα την υπογραφή του καθώς ο παίκτης θα έχει αποκτήσει το δικαίωμα να συμφωνήσει από τώρα με οποιαδήποτε ομάδα θέλει αν βέβαια δεν του προτείνει ο Ολυμπιακός την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Κατά τα άλλα σε σίριαλ εξελίσσεται και η υπόθεση του Καβιέδες με τον επιθετικό από τον Ισημερινό να μην απάντησε ούτε σήμερα.

Παρόλα αυτά στην ΠΑΕ δείχνουν να μην χάνουν την αισιοδοξία τους ότι όλα θα πάνε καλά. Όσο για τον Αλβανό Έρβιν Σκέλα που έμεινε ελεύθερος από την Άσκολι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδειξαν ότι δεν τους απασχολεί η περίπτωσή του.

Έρχεται δόση από Γκέκα!


Οι άνθρωποι της νέας διοίκησης του ΠΑΟΚ έψαξαν αρκετά το θέμα με τη συμφωνία που είχε κάνει τον περασμένο Σεπτέμβρη ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Γούμενος, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και κυρίως το θέμα των δικαιωμάτων που διατηρεί ο "Δικέφαλος" από μελλοντική πώληση του Φάνη Γκέκα.

Για το λόγο αυτό τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν επαφές με τους επιτελείς του Παναθηναϊκού σχετικά με ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ που έχει να πάρει ο ΠΑΟΚ από αυτή την υπόθεση λαμβάνοντας θετική ανταπόκριση και ακόμα την υπόσχεση ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα σταλεί και η πρώτη δόση για τον Γκέκα.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ