ΜΙΛΑΝ

Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Χουλκ

FC Portos goalkeeper from Brazil Helton Arruda (R) stops a ball near teammate forward from Brazil Givanildo de Souza "Hulk" (C) and Spartaks Brazilian striker Welliton (L) during their UEFA Europa League quarter finals first leg football match at the Dragao Stadium in Porto, on April 7, 2011. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images)
FC Portos goalkeeper from Brazil Helton Arruda (R) stops a ball near teammate forward from Brazil Givanildo de Souza "Hulk" (C) and Spartaks Brazilian striker Welliton (L) during their UEFA Europa League quarter finals first leg football match at the Dragao Stadium in Porto, on April 7, 2011. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Στην μεταγραφική λίστα της Μίλαν, βρίσκεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πόρτο, Χουλκ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι "ροσονέρι" σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο είναι διαθετειμένοι να κινηθούν για την απόκτηση του από τη στιγμή που η Πόρτο θα μπει στην διαδικασία παραχώρησης του.

Πάντως εκτός από την Μίλαν, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χουλκ έχει δείξει και η Τότεναμ ενώ και η Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν την περίπτωση του.

Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε την καριέρα του στην Βιτόρια και αγωνίστηκε ακόμη στους Καβασάκι Φροντάι, Κόνσαντολ Σαπόρο και Τόκιο Βέρντι.

Στην Πόρτο μετακόμισε το 2008 και αποτελεί πλέον έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες των "δράκων". Πάντως από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Πόρτο και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις συνεχίζονται με την ομάδα του να βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ είναι σίγουρο ότι η τιμή του θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ