ΑΡΗΣ

Στο τραπέζι ο Μπόλονι

Στο τραπέζι ο Μπόλονι
INTIME SPORTS

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μπορεί να αποτελεί την Νο1 επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, ωστόσο ένα από τα ονόματα που έχουνε προταθεί είναι και αυτό του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ένα από τα ονόματα ξένων τεχνικών που έχουνε προταθεί στην ΠΑΕ Άρης στην κούρσα της διαδοχής του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ωστόσο η περίπτωση του Ρουμάνου πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ αναμένεται να απασχολήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, από την στιγμή που ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός παραμένει πάντα η Νο1 επιλογή παρά το γεγονός ότι το μεσημέρι δεν έδωσε την απάντησή του στην πρόταση που του κατατέθηκε χθες μέσω του δικηγόρου του.

Στα κοινά του Μπόλονι με τον Κούπερ είναι ότι ο Ρουμάνος τεχνικός από το προ διετίας πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ γνωρίζει την Θεσσαλονίκη και την ελληνική Super League.

Εκτός πάντως του Μπόλονι σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει το φλερτ με τον Κούπερ στα υπόψη παραμένει πάντα ο γνώριμος στην οικογένεια του Αρη Γκιγιέρμο Ογιος και πρόκειται να εξαντληθούνε όλες οι πιθανότητες για ξένο τεχνικό πριν γίνει στροφή στην ελληνική αγορά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ