ΑΡΗΣ

Στο βάθος Καλουτζέροβιτς

Στο βάθος Καλουτζέροβιτς
Καλουτζέροβιτς

Το νέο όνομα επιθετικού που έχει προκύψει στην λίστα του τεχνικού του Άρη είναι αυτό του Άντριαν Καλουτζέροβιτς που φέρεται να είναι στα υπόψη και της ΑΕΚ.

Ο Άντριαν Καλουτζέροβιτς είναι το νέο όνομα επιθετικού που εξετάζει ο τεχνικός του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης, μετά τους Άγγελο Χαριστέα που είναι να απαντήσει αύριο μετά από το τηλεφώνημα της Παρασκευής και Νίκο Κατσικοκέρη.

Όσο για την θέση του αμυντικού χαφ μετά τους Κούρτο και Βαντόζ το νέο όνομα που φαίνεται να έχει αρχίσει να κερδίζει τον Σερραίο τεχνικό είναι ο 24χρονος πρώην Νιγηριανός επιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού Βαχίντ ακανί Οσένι.

Η περίπτωση του Καλουτζέροβιτς μπορεί και να μην επηρεάσει αυτή του Κατσικοκέρη καθώς ο νυν επιθετικός του Εργοτέλη είναι γεννημένος μετά από την 1/1/1988. Που σημαίνει ότι αν αποκτηθεί δεν θα συμπεριληφθεί στις τρεις μεταγραφές που υπάρχει δικαίωμα να γίνουνε.

Ο Καλουτζέροβιτς μπορεί να ανήκει στην Γκουοάν του Πεκίνου αλλά είναι διατεθειμένος να σπάσει το τριετές συμβόλαιο που έχει για να επιστρέψει στην Ευρώπη ή ακόμη και να έρθει με την μορφή δανεισμού στον Άρη

Ο 25χρονος διεθνής Σέρβος επιθετικός πριν πάει στην Κίνα είχε φορέσει την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα σε 43 αγώνες πετυχαίνοντας 19 γκολ, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την OFK Βελιγραδίου για να αγωνιστεί στην συνέχεια στις Ραντ, Σπάρτακ Σουμπότιτσα και Χάιντουκ Βελιγραδίου.

Κι αν σύμφωνα με το μέχρι στιγμής φλερτ δεν φαίνεται να υπάρχει ταύτιση στο οικονομικό και η ΑΕΚ δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Καλουτζέροβιτς.

Όσο δε για τον Κατσικοκέρη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προτίθεται αύριο να επικοινωνήσει με αυτή του Εργοτέλη για την απόκτησή του και είναι πολύ πιθανό να τεθούν και ανταλλάγματα με την μορφή δανεισμού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ