ΑΕΚ

"Στόχος είναι το νταμπλ", ήταν μήνυμα Θανόπουλου προς τους παίκτες. Εξελίξεις με Σεϊταρίδη, Λεονάρντο.

"Στόχος είναι το νταμπλ", ήταν μήνυμα Θανόπουλου προς τους παίκτες. Εξελίξεις με Σεϊταρίδη, Λεονάρντο.
θανοπουλος

Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος αποχαιρέτησε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της Ένωσης, που την Παρασκευή αναχωρούν για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο κ. Θανόπουλος, ο οποίος την Πέμπτη θα είναι απασχολημένος με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Super League, θέση για την οποία είναι φαβορί, τόνισε στους παίκτες της ΑΕΚ πως τους θέλει ενωμένους και αγαπημένους και να μην δημιουργούν προβλήματα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
" Στόχος της ΑΕΚ είναι πάντα το νταμπλ και αυτό θέλουμε από εσάς. Εύχομαι να έχετε καλή χρονιά και υγεία. Είναι πολύ σημαντική η σεζόν για εσάς, εμάς και όλους όσοι ασχολούνται με την ΑΕΚ. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να είστε ενωμένοι κι αγαπημένοι. Να ακούτε τον προπονητή σας. Δεν θέλω να γίνουν πάλι τα περσινά. ", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων".

Κανένα άγχος για Σεϊταρίδη

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ έχει ως βασικό στόχο της τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Το "ταβάνι" που βάζει η Ένωση στο οικονομικό κομμάτι του συμβολαίου δεν ξεπερνά τις 700.000 ευρώ το χρόνο, ενώ περιλαμβάνει και μπόνους αποδοχών.

Μέχρι στιγμής πάντως, ο Έλληνας δεξιός μπακ αναζητά κάποια ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του, κάτι που βέβαια δεν αγχώνει την ΑΕΚ, καθώς έχει το περιθώριο να περιμένει μέχρι και τον Αύγουστο για να αποσπάσει την υπογραφή του διεθνή αμυντικού.

Η μόνη εξέλιξη που θα οδηγήσει την ΑΕΚ σε αναζήτηση άλλου παίκτη είναι σε περίπτωση που ο ίδιος ο Σεϊταρίδης πει στους ανθρώπους της Ένωσης να μην τον περιμένουν διότι ψάχνει μόνο για ομάδα εκτός Ελλάδας.

Τελευταία κίνηση για Λεονάρντο

Στο θέμα του Λεονάρντο η υπομονή της ΑΕΚ εξαντλήθηκε, καθώς η τελευταία κίνηση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου αναμένεται να γίνει μέχρι την Παρασκευή, οπότε και είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.

Εάν διαπιστωθεί πως ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, δεν δείχνει τη διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον παίκτη, τότε η ΑΕΚ θα στραφεί στην περίπτωση άλλου ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, ο οποίος έχει ήδη βρεθεί, αλλά το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Επιστροφή Εντίνιο;

Την Πέμπτη αναμένεται η επιστροφή του Εντίνιο, γεγονός που πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί. Ο Πορτογάλος δεν φαίνεται να έχει βρει ακόμα κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν επεμβαίνει προς το παρόν, παρά το γεγονός ότι ο Εντίνιο απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις, καθώς έχει πάρει από μόνος του την άδεια να ψάξει για ομάδα. Επομένως η Ένωση απλά κάνει υπομονή μέχρις ότου ο Πορτογάλος επιθετικός φέρει μια καλή πρόταση.




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ