STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την αλλαγή ώρας σε δύο αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League: στο ντέρμπι της "OPAP Arena" μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Λίγες ημέρες πριν από την σέντρα στα ματς της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε δύο αλλαγές όσον αφορά στην ώρα διεξαγωγής του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και του Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Συγκεκριμένα, το αθηναϊκό ντέρμπι στην "OPAP Arena" θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/09) στις 21:30 αντί για τις 21:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ενώ ο αγώνας Ολυμπιακός - Ατρόμητος θα αρχίσει στις 18:00 αντί για τις 19:00 όπως είχε οριστεί στην αρχή.

Όσον αφορά στην αλλαγή ώρα στο ματς του Φαλήρου, αυτή συνδέεται με τον τελικό Super Cup στο μπάσκετ την ίδια ημέρα που μπορεί να φέρει αντιμέτωπους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με το πρώτο τζάμπολ του αγώνα να είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 20:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ