STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Ελληνικό ενδιαφέρον για τον Ταϊλάν Ανταλιάλι αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος

Stoiximan Super League: Ελληνικό ενδιαφέρον για τον Ταϊλάν Ανταλιάλι αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος
Ο Ταϊλάν Ανταλιάλι με τη φανέλα της Γαλατασαράι σε ματς για το Champions League @2024 AP IMAGES/JOAN MONFORT

Την περίπτωση του κεντρικού χαφ της Γαλατασαράι, Ταϊλάν Ανταλιάλι, εξετάζουν ομάδες από τη Stoiximan Super League, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον αριθμό των συλλόγων που θέλουν τον 29χρονο, ούτε ποοι είναι αυτοί.

Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ταϊλάν Ανταλιάλι βρίσκονται και ελληνικές, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο Ερτάν Σουζγκούν αποκαλύπτει ότι η Σάμσουνσπορ έκανε πρόταση στη Γαλατασαράι για την αγορά του 29χρονου χαφ, βάζοντας παράλληλα στο παιχνίδι και ομάδες από το Βέλγιο, την Ελβετία και τη Stoiximan Super League.

Μάλιστα, στο εν λόγω ποστάρισμα δεν ξεκαθαρίζεται ποιες είναι οι ελληνικές ομάδες, ούτε για το καθεστώς με το οποίο θέλουν να τον φέρουν στη χώρα μας, ενώ τονίζεται ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του διεθνούς μέσου με την εθνική Τουρκίας.

Την περσινή σεζόν ο Ανταλιάλι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σάμσουνσπορ, με την οποία πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας ακόμα ένα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ