STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Κομβικό ματς στο Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, στον Βόλο ο Ατρόμητος

Ο Παλάσιος με τον Μαζικού στο Παναθηναϊκός - Άρης
Ο Παλάσιος με τον Μαζικού στο Παναθηναϊκός - Άρης INTIME

Η 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (12/2) με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων, με τον Άρη να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και τον Βόλο να υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Η Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (12/2), με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει δύο αγώνες για την 22η αγωνιστική.

Το παιχνίδι που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα είναι το Άρης - Παναθηναϊκός (12/2, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), με τους πράσινους να θέλουν να φύγουν με το διπλό από το Βικελίδης, προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να εμποδίσουν την ΑΕΚ να τους προσπεράσει.

Στον πάγκο του Άρη θα βρίσκεται ο υπηρεσιακός προπονητής Τόλης Τερζής μετά την αποχώρηση του Άλαν Πάρντιου, ενώ στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που ανακοινώθηκε την Τρίτη (7/2).

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Γιακούμπ Μπράμπετς για προληπτικούς λόγους, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Από την άλλη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, όπως αναμενόταν, Χόρντουρ Μάγκνουσον, ενώ επέστρεψε ο Δημήτρης Κουρμπέλης έπειτα από την τιμωρία του, όταν είχε αποβληθεί κόντρα στον Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει η αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

  • 16:00 Βόλος - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:00 Άρης - Παναθηναϊκός / Novasports Prime
Stoiximan Super League: Κομβικό ματς στο Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, στον Βόλο ο Ατρόμητος
SPORT24
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ