STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Τεστ στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό πριν από τη Βιγιαρεάλ, στη Λαμία ο ΟΦΗ

Stoiximan Super League: Τεστ στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό πριν από τη Βιγιαρεάλ, στη Λαμία ο ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Συνεχίζεται η Stoiximan Super League, με την 4η αγωνιστική να ανοίγει αυλαία το Σάββατο (16/9) με δύο αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό κι ο ΟΦΗ εκτός έδρας τη Λαμία. Αναλυτικά οι ώρες και το κανάλι.

Η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League ξεκινάει το Σάββατο (16/9) με δύο παιχνίδια. Ο εκτός έδρας αγώνας του ΟΦΗ με τη Λαμία ανοίγει το πρόγραμμα, ενώ αργότερα ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι θέλουν πριν από τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League να πανηγυρίσουν στο πρωτάθλημα την τρίτη διαδοχική νίκη τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή τους Γεντβάι και Βαγιαννίδη, καθώς ο 27χρονος Κροάτης αν και ξεπέρασε το πρόβλημά του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δεν ήταν έτοιμος.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο ΟΦΗ με δύο νίκες και μία ήττα είναι 2ος και θέλει να φύγει με το διπλό από τη Λαμία. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας υπολογίζει στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Κρητικών, τον τερματοφύλακα, Νόαμ Μπάουμαν και τον πολύπειρο αμυντικό χαφ, Νταν Γκλάζερ.

Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Ριέρα, ο οποίος αποχώρησε με κάκωση στον προσαγωγό από την προπόνηση και Αρόλντ Μοσκέρα, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου

  • 17:30 Stoiximan Super League: Λαμία - ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:30 Stoiximan Super League: Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ