STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δοκιμάζονται σε Λαμία και Καισαριανή στο πρώτο πιάτο της 10ης αγωνιστικής

Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει με τον Τσέριν το γκολ του κόντρα στον Αστέρα
Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει με τον Τσέριν το γκολ του κόντρα στον Αστέρα INTIME SPORTS

Δύσκολες δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που δοκιμάζονται κόντρα σε Λαμία (στο Αθανάσιος Διάκος) και Κηφισιά (στην Καισαριανή) για τη δέκατη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πρώτο πιάτο της δέκατης αγωνιστικής της Stoiximan Super League περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, καθώς η Λαμία φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και η Κηφισιά την ΑΕΚ.

Οι πράσινοι έχουν μια δύσκολη αποστολή, καθώς η Λαμία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ούσα στην πέμπτη θέση με 15 βαθμούς. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να περάσει από μια δύσκολη έδρα για να παραμείνει στην κορυφή, ενώ η Λαμία θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει σε τροχιά playoffs. Η αναμέτρησή τους θα διεξαχθεί στις 17:30.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της σημερινής ημέρας, η αξιόμαχη Κηφισιά φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θέλουν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στη μάχη που δίνουν για την παραμονή. Αντίθετα για την Ένωση η νίκη αποτελεί μονόδρομος, προκειμένου να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Stoiximan Super League: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δοκιμάζονται σε Λαμία και Καισαριανή στο πρώτο πιάτο της 10ης αγωνιστικής
Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της ημέρας στη Stoiximan Super League

  • 17:30 Λαμία - Παναθηναϊκός / COSMOTE Sport 1
  • 20:00 Κηφισιά - ΑΕΚ / COSMOTE Sport 2
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ