STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Το ματς της χρονιάς στη Λεωφόρο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, μάχες εντός έδρας για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Μονομαχία του Οντουμπάτζο με τον Λιβάι Γκαρσία
Μονομαχία του Οντουμπάτζο με τον Λιβάι Γκαρσία EUROKINISSI SPORTS

Την Κυριακή (9/4) ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League με Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό να μάχονται στη Λεωφόρο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να υποδέχονται Άρη και Βόλο αντίστοιχα.

Συνεχίζεται με σπουδαίες αναμετρήσεις η Stoiximan Super League, με την 4η αγωνιστική των playoffs, που έχουν πάρει φωτιά, να περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ φιλοξενεί στην OPAP Arena τον Άρη, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Βόλο.

Στο πιο κρίσιμο ματς ολόκληρης της χρονιάς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο το τρίποντο στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή κι οι ερυθρόλευκοι, που είναι στο -3 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, να ισοβαθμήσουν και σε περίπτωση που η Ένωση νικήσει να παραμείνουν κοντά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει διαθέσιμα όλα τα "όπλα" του, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Από την άλλη, ο Ζοζέ Ανιγκό θα έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο που ένιωσε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντιάντιε Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι είχαν τεθεί εκτός 20άδας κόντρα στον Δικέφαλο. Επιπλέον στη διάθεση του Ανιγκό δεν βρίσκονται οι Παναγιώτης Ρέτσος, όπως και οι Μπουτούτσι και Σέρτζι Κανός.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής θα ανοίξει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη. Η Ένωση θέλει να πετύχει την τρίτη σερί νίκη στα playoffs και να διατηρηθεί στην κορυφή. Την ίδια στιγμή, οι Θεσσαλονικείς καίγονται επίσης, για βαθμούς για να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά.

Ο Σίμος Μήτογλου βρίσκεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ενώ εκτός βρίσκονται οι Φαν Βερτ και Μουκουντί, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις, όπως κι οι Άμραμπατ, Σιντιμπέ.

Κομβικό είναι και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, καθώς ο Δικέφαλος προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες στα ισάριθμα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ωστόσο, θα προσπαθήσει στα επτά παιχνίδια που απομένουν να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί, ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία από την 4η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα της τελευταίας στιγμής καθώς ο Ζόαν Σάστρε ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός, όπως και ο Κωνσταντίνος Κουλιέρακης που χρειάζεται να πάρει ανάσες. Κάπως έτσι, η απουσία του Ισπανού επαναφέρει μετά από καιρό σε αποστολή τον Λευτέρη Λύρατζη που είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά μέσα στο 2023.

Από την άλλη, ο Βόλος θα παραταχθεί στην Τούμπα χωρίς τον Στάθη Τάχατο.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

  • 18:00 Stoiximan Super League: ΑΕΚ - Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:30 Stoiximan Super League: ΠΑΟΚ - Βόλος / Novasports Prime
  • 21:00 Stoiximan Super League: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ