ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στον... αέρα η ανανέωση με Ντεσάμπ

Στον... αέρα η ανανέωση με Ντεσάμπ
Ντεσάμπ-Γιουβέντους

Άκαρπο το πρώτο ραντεβού του Γάλλου τεχνικού με τους διοικούντες. Την ερχόμενη εβδομάδα το 2ο και καθοριστικό ραντεβού για το μέλλον του στους "μπιανκονέρι"

Αυτό που "καίει" αυτή τη στιγμή τους Τορινέζους είναι το θέμα του προπονητή, με το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Ντιντιέ Ντεσάμπ και τους ιθύνοντες των "μπιανκονέρι" να μην βγάζει την πολυπόθητη είδηση αναφορικά με την παραμονή του ή μη και τη νέα σεζόν, με τις δύο πλευρές να τα ξαναλένε για δεύτερη -και πιθανότατα καθοριστική- φορά την ερχόμενη εβδομάδα.
"Είχα ένα ραντεβού με τον Ζαν-Κλοντ Μπλα, με τον οποίο μιλήσαμε για τα πάντα, όμως δεν θέλω να επεισέλθω σε λεπτομέρειες.

Ήταν μία ανεπίσημη συνάντηση, όπως έγινε και με τον Μπουφόν, θα τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα, και ίσως η επόμενη συνάντηση να είναι και η καθοριστική

", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γάλλος τεχνικός και συνέχισε:

Γιουβέντους όπως λέμε γαλλικές εκλογές;
"Ο διάλογος που είχα με τον Μπλαν δεν ήταν όπως η αντιπαράθεση που είχε ο Νικολά Σαρκοζί με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ για τις γαλλικές εκλογές, και από την πλευρά μου δεν υπάρχει διάθεση να εγκαταλείψω τη Γιούβε.

Από τότε που είμαι εδώ, ο στόχος μου είναι να προπονήσω την ομάδα στη Serie A, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για το τί θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Αμφιβολίες; Δεν έχω, ούτε καν ανησυχίες, έχω συμβόλαιο με τη Γιουβέντους που δεν θα μου επέτρεπε ούτε να έρθω σε επαφή αλλά και ούτε να δεχτώ να με πλησιάσουν άλλες ομάδες.






Όσο για τον προσεχή αγώνα με τη Μάντοβα, ο Ντεσάμπ δήλωσε: " Μας λείπει ένας πόντος για να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα κυνηγήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας αύριο στο Ολίμπικο.

Στον αγωνιστικό χώρο θα κατεβάσω την καλύτερη δυνατή 11αδα, δεν κάνω ούτε εκπτώσεις ούτε υπολογισμούς. Έχουμε την υποχρέωση να δείξουμε την μέγιστη σοβαρότητα, δείχνοντας σεβασμό απέναντι στη Μάντοβα αλλά και τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με τη Μάντοβα".





Έβγαλε το καπέλο στον Αντσελότι
Αναφορικά με την απόφαση του Λουίς Ντομενέκ να μην καλεί για τα παιχνίδια της Γαλλίας παίκτες της Γιουβέντους, με το σκεπτικό ότι αγωνίζονται σε πρωτάθλημα χαμηλής δυναμικότητας, ο Γάλλος τεχνικός υποστήριξε:

"Δεν έχω μιλήσει τους τελευταίους μήνες μαζί του και πιστεύω ότι οι Τρεζεγκέ, Ζεμπινά και Μπουμσόνγκ δεν είναι καθόλου χαρούμενοι που έχουν αποκλειστεί από την εθνική ομάδα, περιμένουν κλήση εδώ και καιρό".


Τέλος, ο προπονητής των "μπιανκονέρι" δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον ομόλογό του της Μίλαν για την συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην Αθήνα.

"Συγχαρητήρια στον Αντσελότι, δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως είναι η Μίλαν. Όμως πέρα από τον προπονητή, τα εύσημα πηγαίνουν και στους Μπράιντα και Γκαλιάνι, που δουλεύουν εκεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια".










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ