ΙΩΝΙΚΟΣ

Στον Ιωνικό ο Ηλιόπουλος

Στον Ιωνικό ο Ηλιόπουλος
ηλιοπουλος

Ο Χρήστος Ηλιόπουλος απο την ομάδα της Ηλιούπολης είναι το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του Ιωνικού

Η ομάδα της Νεάπολης προχώρησε σ' αλλη μια μετεγγραφική κίνηση καθώς απέκτησε τον Χρήστο Ηλιόπουλο απο την Ηλιούπολη για έναν χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός: "Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από την ομάδα της Ηλιούπολης, του έμπειρου επιθετικού ποδοσφαιριστή, Χρήστου Ηλιόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους".



Ο Ηλιόπουλος έχει γεννηθεί την 1η Ιανουαρίου 1977 και αποκτήθηκε για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Ιωνικού, καθώς επιθυμία του προπονητή Χόρχε Μπάριος και της διοίκησης, είναι να υπάρχουν πολλές και ικανές εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού άρχισε την καριέρα από την Δόξα Κάτω Καμήλας και στη συνέχεια έπαιξε στη Νιγρίτα (1995-96), την Ξάνθη (1996-1999), τον Πανσερραϊκό (1999-2001), τον Ακράτητο (2001-2004), τη Χαλκηδόνα (2004-2006), τον Θρασύβουλο (Α΄γύρος περιόδου 2006-07) και την Ηλιούπολη (Β΄ γύρος 2006-07).

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Χρήστος Ηλιόπουλος εμφανίστηκε ευχαριστημένος λέγοντας: "Ηρθα σε μια μεγάλη και νοικοκυρεμένη ομάδα με στόχους και προοπτική και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εξέλιξη αυτή. Ηρθα να βοηθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις τον Ιωνικό για να επιστρέψει στη Super League, εκεί ακριβώς που είναι η θέση του και εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος με πολλούς αγώνες. Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μόνος του μπορεί να κάνει τη διαφορά ή ότι μπορεί να πετύχει κάτι περισσότερο από τους άλλους.

Μέσα στο γήπεδο παίζουμε 11 ποδοσφαιριστές, αλλά είμαστε μόνο 11 κρίκοι μιας αλυσίδας την οποία αποτελούν η διοίκηση, οι φίλαθλοι, ο προπονητής, οι συνεργάτες του, το ιατρικό τιμ κλπ.

Σε αυτή την αλυσίδα δεν πρέπει να υπάρχει κανένας αδύναμος κρίκος. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και μαζί με τους συμπαίκτες μου να βοηθήσουμε τον Ιωνικό να επιστρέψει αμέσως στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου".









Ο Ηλιόπουλος θα κάνει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του το απόγευμα, οπότε θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ιωνικού.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ