ΑΓΓΛΙΑ

Στον τελικό η Μαν Γιουνάιτεντ...

Στον τελικό η Μαν Γιουνάιτεντ...
Μάντσεστερ

Στον τελικό του FA Cup της Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που νίκησε με 4-1 τη Γουάτφορντ

Στο Βίλλα Παρκ το παιχνίδι ξεκίνησε, όπως ήταν φυσικό, με την Μάντσεστερ να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ με τον Ρούνει. Στο 7ο λεπτό μετά από προσωπική προσπάθεια του διεθνή επιθετικού, ένα ασύλληπτο σουτ από τα αριστερά και 1-0.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, και οι τυπικά γηπεδούχοι καταφέρανε να ισορροπήσουν το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια ευκαιρία.

Στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της Γουάτφορντ, ο Μπουάζα πέτυχε στο 26ο λεπτό ένα γκολ για "όσκαρ", έστω και με λίγο τύχη. Μετά από τυφλό γύρισμα στην καρδιά της περιοχής των "μπέμπηδων" ο Μπουάζα, έπιασε το ανάποδο ψαλιδάκι, η μπάλα χτύπησε στον Χάινζε και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι του Φαν ντε Σάαρ και στα δίχτυα, 1-1.

Η Γουάτφορντ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει για πολύ, καθώς στο 28' μετά από γύρισμα του Ρούνει στο Ρονάλντο, ο τελευταίος σε κενή εστία έκανε το 2-1, με τους "διάβολους" να απαντούν άμεσα. Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Φέργκιουσον έχασε ευκαιρίες, με τις "σφήκες" να βγαίνουν σε αντεπιθέσεις δίχως όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην κοιτάνε τόσο την άμυνα και να βγαίνουν μπροστά. Η Γουάτφορντ για να μπορέσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και η Γιουνάιτεντ να τελειώσει το παιχνίδι.

Τόσο η μία ομάδα όσο και η άλλη, έχασε ευκαιρίες δίχως όμως να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στο... πλεκτό. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε... "πολυλογία" και από τις δύο πλευρές ως και το 66ο λεπτό. Μετά από μπαλιά του Σμιθ στον Ρούνει ο τελευταίος με πλασέ στη κίνηση έκανε το 3-1 και τελείωσε τα όποια όνειρα των "κίτρινων"'.

Από το 70' και μετά ήταν ώρα για... Show. Η Μάντσεστερ κράτησε λίγο από τη... μαγεία της Τρίτης (10/04) και προσπάθησε με περίτεχνες ενέργειες να ευχαριστήσει τους φίλους της, που παρά τα ακριβά εισιτήρια πήγαν να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Στο 82' ο Ρίτσαρντσον που είχε περάσει στη θέση του Ρονάλντο 5 λεπτά νωρίτερα, βγήκε τετ α τετ από τα αριστερά μετά από εκπληκτική μπαλιά του Σμιθ και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 4-1! Η αποθέωση από τους φίλους της Μάντσεστερ ξεκίνησε και το τελικό 4-1 έδωσε στην αρμάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς για το... τρεμπλ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φαν ντε Σάαρ, Εβρά, Φέρντιναντ (40' Φλέτσερ), Μπράουν, Χέινζε, Ρονάλντο (77' Ρίτσαρντσον), Σκόουλς, Κάρικ, Γκίγκς (83' Σόλσκιερ), Σμιθ, Ρούνει)

Γουότφορντ (Λι, Μαριάπα (88' Ντούλει), Καρλίσλ, Ντεμερίτ, Μακάι, Τσάμπερς (70' Κάμπα), Μαχόν, Φράνσις, Σμιθ, Μπουάζα, Πρίσκιν (78' Κινγκ)

Παρακολουθείστε τα γκολ από τον ημιτελικό























TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ