ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στοπ στη μετακίνηση οπαδών

Στοπ στη μετακίνηση οπαδών
New Image

Χωρίς την παρουσία των οπαδών της θα αγωνιστεί η Γιουβέντους στο "Φράνκι" κόντρα στη Φιορεντίνα, μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με την Τορίνο

Έτσι, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά και στην προσεχή αγωνιστική, πάρθηκε η απόφαση το ντέρμπι Φιορεντίνα-Γιουβέντους στο "Αρτέμιο Φράνκι" να διεξαχθεί μόνο με την παρουσία οπαδών των "βιόλα", και όχι της "βέκια σινιόρα".
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε, εκτός από τα επεισόδια της Κυριακής, και η τρομερή εχθρότητα που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς της Φιορεντίνα και της Γιουβέντους, μία... κολώνια που κρατάει χρόνια, και για την ακρίβεια από την εποχή της μετακίνησης του Ρομπέρτο Μπάτζο από την Φλωρεντία στο Τορίνο στα τέλη της δεκαετίας του 80'.

Ίδια απαγόρευση όμως επιβλήθηκε και για τους οπαδούς της Νάπολι, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στο "Σαν Σίρο" για τον αγώνα της ομάδας τους με την πρωταθλήτρια Ίντερ, "πληρώνοντας" την επεισοδιακή συμπεριφορά τους στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λιβόρνο στο "Σαν Πάολο" (εκτόξευση οπαδών, υβριστικά πανό).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις σκέψεις της ιταλικής Λίγκας είναι ο αγώνας ανάμεσα σε Τορίνο και Σαμπντόρια στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο, να γίνει με την παρουσία μόνο κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για την "γκρανάτα", καθώς θεωρείται αγώνας υψηλής επινδυνότητας.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ