STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στοπ στις μετακινήσεις οπαδών;

Στοπ στις μετακινήσεις οπαδών;
Ηρακλής - ΑΕΚ - Επεισόδια

Συνάντηση έχουν την Πέμπτη Πηλαδάκης-Ιωαννίδης και αναμένεται να απαγορευτούν οι μετακινήσεις οπαδών

Μπορεί στο συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης ο Κώστας Πηλαδάκης να δήλωσε πως δεν εξετάζεται η απαγόρευση των μετακινήσεων, όμως τα έκτροπα που έχουν γίνει και το περασμένο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα, έχουν αλλάξει τα δεδομένα...
Ο πρόεδρος της Superleague θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και όπως όλα δείχνουν θα συζητηθεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει ένα τέλος στην παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στα γήπεδα.

Στο μεταξύ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Super League σύσκεψη των υπευθύνων ασφαλείας των ΠΑΕ, όπου και θα κατατεθούν προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις.

Μάλιστα την επόμενη Τρίτη ο Κώστας Πηλαδάκης θα συναντηθεί σε κοινή σύσκεψη, τόσο με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, όσο και με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Βασίλη Τσιατούρα, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για δραστικά μέτρα και να προχωρήσει η αστυνομία σε περισσότερες συλλήψεις όταν πρέπει.

Τέλος η Superleague έστειλε επιστολή και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ζητώντας την τελεσιδικία των αποφάσεων εντός μιας εβδομάδας, για να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως αυτό του Παναθηναϊκού, όπου δεν τιμωρήθηκε η έδρα του σαν υπότροπος μετά τα επεισόδια στο Παγκρήτιο, επειδή δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η έφεση για τα επεισόδια στο Αλκαζάρ.






TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ