ΠΑΟΚ

Stop της Αστυνομίας για μετακίνηση στα Γιάννινα

Stop της Αστυνομίας για μετακίνηση στα Γιάννινα
INTIME SPORTS

Για ποιο λόγο θα παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων στον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

Στο ίδιο έργο θεατές. Μία ακόμη συζήτηση για εκδρομή οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος σκόνταψε πάνω στην άρνηση της Αστυνομίας.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε θετική να διαθέσει περίπου 700 εισιτήρια που αντιστοιχούν στη θύρα 7 προκειμένου να φιλοξενηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη 12η αγωνιστική στο στάδιο "Ζωσιμάδες", ωστόσο, η Αστυνομία επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, έβαλε... φρένο στη μετακίνηση και "σφραγίζει" τη συγκεκριμένη θύρα για το παιχνίδι της 4ης Δεκεμβρίου.

Η σχετική συζήτηση έγινε το πρωί σε σύσκεψη στα Γιάννινα, στην οποία έδωσαν το παρών οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δύο ομάδων και εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Ο Σάκης Τονουσίδης από την πλευρά του ΠΑΟΚ, άκουσε τον εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης να τονίζει ότι θα υπάρξουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και θα γίνει έλεγχος και στα διόδια προκειμένου να μην φτάσει στα Γιάννινα κανένα λεωφορείο ή Ι.Χ. οπαδών του ΠΑΟΚ, ακόμη κι αν δεν φέρει διακριτικά της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ έγινε υπενθύμιση για γεγονότα που είχαν γίνει προ διετίας στην πόλη και ενισχύουν την απόφασή της για απαγόρευση της μετακίνησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ