ΑΕΚ

Στόπερ σε κρίση

Στόπερ σε κρίση
μαϊστόροβιτς γιάχιτς απογοήτευση

Η εύρεση κατάλληλου αμυντικού διδύμου είναι το μεγάλο πρόβλημα φέτος. Έτοιμος ο Μπλάνκο, δοκιμές με Μανωλά!

Ο Σουηδός είναι τιμωρημένος. Ο Πορτογάλος προέρχεται από τραυματισμό κι έχει χάσει έδαφος. Και οι επίδοξοι αντικαταστάτες δεν είναι καθαρόαιμοι στόπερ, αλλά (πρωτίστως) αμυντικού μέσοι!
Ο Σάνελ Γιάχιτς και ο Σάββας Γκέντσογλου αναμένεται να καλύψουν τα κενά απέναντι σε μια ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα με επιθετικούς (Ονουάτσι, Σμολάρεκ, Σόσιν) που έχουν αποδείξει την αξία τους πολλάκις.

Οι δυο τους δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί στο κέντρο της άμυνας, για όλα όμως υπάρχει η πρώτη φορά! Αλλωστε οι διαθέσιμες επιλογές διαθέσιμων ("καθαρόαιμων") κεντρικών αμυντικών ενέχουν μεγάλο ρίσκο.

Ο παροπλισμένος Αργεντινός Μπιάνκι Αρτσε και ο επανακάμψας Γιώργος Αλεξόπουλος (που έχει να παίξει από την περυσινή τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ) είναι τα αουτσάιντερ στη διεκδίκηση των δύο θέσεων.

Μαϊστόροβιτς - Γκέντσογλου ο πιο ευάλωτος συνδυασμός


Στις 6 φορές που έχουν παίξει μαζί στο κέντρο της άμυνας, η ΑΕΚ έχει δεχθεί 10 γκολ. Απόδειξη του ότι δεν ταιριάζουν. Πάντως με την ταυτόχρονη παρουσία της η Ένωση κερδίζει γκολ, καθώς τόσο ο Σουηδός όσο και Ελληνας έχουν βρει δίχτυα από δύο φορές εφέτος!

Άσχημη συγκομιδή έχει και το δίδυμο Μαϊστόροβιτς - Γιάχιτς με 9 γκολ παθητικό σε 6 ματς πρωταθλήματος. Αναλυτικά (από το χειρότερο προς το καλύτερο).

Το δίδυμο Συμμετοχές Εις βάρος γκολ
Μαϊστόροβιτς/Γκέντσογλου 6 αγώνες 10 τέρματα
Μαϊστόροβιτς/Γιάχιτς 6 αγώνες 9 τέρματα
Μαϊστόροβιτς/'Αρτσε 3 αγώνες 4 τέρματα
Άλβες/Γιάχιτς 1 αγώνας 2 τέρματα
Μαϊστόροβιτς/Αλβες 9 αγώνες 6 τέρματα

Έτοιμος ο Ισμαέλ Μπλάνκο


Ο Ισμαέλ Μπλάνκο ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο (είχε μαζέψει υγρό) και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη. Ο Αργεντινός τέθηκε στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έκανε και τις πρώτες δοκιμές ενόψει Καβάλας (Σάββατο, 19.00). Ο Γρηγόρης Μάκος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης αν και πρόσεξε τον τραυματισμό του στην μύτη.

Με την ομάδα προπονήθηκε και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση. Οι Άλβες, Άρτσε, Γκερέιρο και Παυλής συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας τρέξιμο και θεραπεία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα και κατόπιν οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν διπλό.

Δοκιμάζει Μανωλά ο Μπάγεβιτς

Ο Μπάγεβιτς που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας δοκίμασε και στην προπόνηση της Τετάρτης τον Κώστα Μανωλά με τους βασικούς. Δίπλα στον μικρό ήταν ο Σανέλ Γιάχιτς και πλέον ο Μανωλάς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για 11άδα.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Κάρλος Αραούχο με τον Νίκο Γεωργέα στο αριστερό. Στην μεσαία γραμμή ο Μαντούκα με τον Καφέ ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Λεονάρντο, Σκόκο στις πτέρυγες και τους Τζιμπούρ (πέτυχε το μοναδικό γκολ), Μπλάνο στην επίθεση σε σύστημα 4-4-2.

Κατά τη διάρκεια του διπλού ο Μπάγεβιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές βάζοντας με τους βασικούς και τους Γιαχάγια, Χέρσι και Νέμεθ. Την αρχική ενδεκάδα των αναπληρωματικών συνέθεσαν οι: Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Αλεξόπουλος, Καράμπελας, Ενσαλίβα, Μάκος, Λαγός και Φροξυλιάς.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ - Νέα Καβάλα

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ, τίθενται αύριο 11 Μαρτίου τα εισιτήρια του αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SuperLeague ΑΕΚ – Νέα Καβάλα(Σάββατο 13/3, 19:00 μ.μ.). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
• aekshop 2: Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482
• aekshop 6: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου εισιτήρια θα πωλούνται και από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 11:00 - 18:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν όλα τα εκδοτήρια ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από τις 11:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ και εκδοτήριο θύρας 12, από τις 15:00 έως 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aekfctickets.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα 210-8056740 και 801 100 21-21 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00). Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου θα μπορούν να τα παραλάβουν από ειδικά ταμεία, προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας και την ταυτότητά τους στα παρακάτω εκδοτήρια:

εκδοτήριο Ειρήνης, εκδοτήριο Μπάσκετ και εκδοτήριο Θύρας 12.

Αυτά θα λειτουργήσουν μόνο την ημέρα του αγώνα από τις 16:00 μέχρι και 10’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 2, 15, 16, 35 : 15€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 4, 5, 13, 14, 31 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 7, 8, 9, 10, 11, : 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 29 : 50€ (Παιδικά 20€)
Θύρες P1, P2 : 130€ (Παιδικά 30€)
ΑΜΕΑ 13, 15: 10€

• Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι τόσο κατά την αγορά όσο και κατά την προσέλευση στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης.

• Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

• Λόγω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον μια ώρα προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Επιπλέον, αν οι φίλαθλοι διαθέτουν το ακριβές αντίτιμο, αυτό μπορεί να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων.



























































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ