ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στου Ρέντη ο Κόκκαλης

Στου Ρέντη ο Κόκκαλης
κόκκαλης

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ (19.00, ΝΕΤ) ο Σωκράτης Κόκκαλης πήγε στου Ρέντη, μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και έθεσε προ των ευθυνών τους. Στο στόχαστρο ο Γκόχουρι

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πιο άσχημη περίοδο των τελευταίων ετών με την ομάδα να συμμετέχει στην πρωτόγνωρη –για την ίδια- διαδικασία των πλέι οφ. Ο Σωκράτης Κόκκαλης γνωρίζει πολύ καλά πως η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον σύλλογο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της οικονομική κρίσης.
Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων έχει επισημάνει και παλαιότερα στους ποδοσφαιριστές τη σημασία της κατάκτησης της 2η θέσης αφού σε περίπτωση που χαθούν τα προνόμια του Τσάμπιονς Λιγκ, χαμένη δεν θα είναι μόνο η ΠΑΕ, αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Θα κινδυνεύσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού να κοπούν τα παχυλά συμβόλαιά τους, όπως και τα πριμ και οι διάφορες άλλες παραδοχές που παίρνουν.

Η φετινή σεζόν σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας στην Ελλάδα θα είναι δραματική, εάν η ομάδα χάσει και την πρώτη θέση στα πλέϊ οφ. Ήδη, έχει χαθεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Χωρίς Τοροσίδη με ΑΕΚ


Με απόντα για δεύτερο συνεχή αγώνα τον Τοροσίδη θα παραταχθεί αύριο ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ (19:00, "Γ. Καραϊσκάκης"), στο πλαίσιο της 2ης ημέρας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής αμυντικός ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπως και ο Ντιόγκο, ενώ ο Ζαϊρί έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ο Στολτίδης παρέμεινε κλινήρης.

Την αποστολή των "ερυθρόλευκων" για το ματς με την Ενωση συνθέτουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Γκόχουρι

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι δεν προβλέπει την προσθήκη κάποιου κεντρικού αμυντικού, ωστόσο φήμες από την Αγγλία μιλούν για ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" για τον Στιβ Γκόχουρι της Γουίγκαν.

Όπως αποκάλυψε το skysports.com, ο Ιβοριανός αμυντικός δέχθηκε κρούση από τον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιό του με τους "λάτικς" ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο Γκόχουρι αποκτήθηκε από τη Γουίγκαν τον περασμένο Ιανουάριο από τη γερμανική Γκλάντμπαχ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Γουίγκαν θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή, αλλά το γεγονός ότι κάποιες άλλες ομάδες εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, έχει φρενάρει προς το παρόν την κατάσταση.

Η αγγλική ομάδα προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο στον Γκόχουρι, αλλά ο μάνατζέρ του, Ρουί Πέδρο Άλβες, τόνισε πως μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες του Νησιού βλέπει με καλό μάτι τον πελάτη του.

























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ