ΑΓΓΛΙΑ

Στους 10 καλύτερους Βραζιλιάνους ο Σίλβα

Στους 10 καλύτερους Βραζιλιάνους ο Σίλβα
Ζιλμπέρτο Σίλβα

Τιμητική διάκριση για τον Ζ. Σίλβα με τη "Sun" να τον κατατάσσει στη 2η θέση των 10 καλύτερων Βραζιλιάνων που έχουν αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ

Οι εμφανίσεις του διεθνή Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου με τη φανέλα της Άρσεναλ, φαίνεται ότι ακόμα στριφογυρίζουν στο μυαλό και τις σκέψεις όλων στο "Νησί", που δεν ξεχνούν την προσφορά του τόσο στους "κανονιέρηδες" όσο και στο ποδόσφαιρο της χώρας.
Η αγγλική εφημερίδα "Sun" με αφορμή την απόκτηση του Ρομπίνιο από την Μάντσεστερ Σίτι, την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα με τους δέκα καλύτερους παίκτες από τη "χώρα του καφέ" που άφησαν ανεξίτηλα το στίγμα τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ανάμεσα στα σπουδαία ονόματα της άτυπης λίστας και σε περίοπτη θέση βρίσκεται και εκείνο του μέσου του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα στην ιδιαίτερα τιμητική δεύτερη θέση, απόδειξη της προσφοράς και της αξίας του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη θέση βρίσκεται το όνομα του Ζουνίνιο Παουλίστα, του βραχύσωμου "ήρωα" της Μίντλεσμπρο κατά τη δεκαετία του '90.

Αναλυτικά η λίστα: (Προηγούμενη ομάδα-νυν ομάδα)
10. Ζεοβάνι (Μάντσεστερ Σίτι-Χαλ)
9. Μιραντίνια (Νιουκάστλ)
8. Λούκας Λέιβα (Λίβερπουλ)
7. Αφόνσο Άλβες (Μίντλεσμπρο)
6. Ντενίλσον (Άρσεναλ)
5. Ελάνο (Μάντσεστερ Σίτι)
4. Άντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
3. Εντού (Άρσεναλ-Βαλένθια)
2. Ζιλμπέρτο Σίλβα (Άρσεναλ)
1. Ζουνίνιο Παουλίστα (Μίντλεσμπρο)
















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ