ΕΥΡΩΠΗ

Ο Μπάγεβιτς στους 10 "προδότες" προπονητές!

Ο Μπάγεβιτς στους 10 "προδότες" προπονητές!

Η ιστοσελίδα goal.com αναφέρει τις 10 μεγαλύτερες... προπονητικές προδοσίες στην Ευρώπη, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι στον Ντούσαν Μπάγεβιτς!

Με αφορμή το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ και την παρουσία του Λεονάρντο στον πάγκο της δεύτερης εναντίον της αγαπημένης του ομάδας, η γνωστή ιστοσελίδα goal.com παρουσιάζει τους 10... "προδότες" προπονητές στην Ευρώπη.

Ανάμεσα στους δέκα τεχνικούς, υπάρχει και το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον οποίο μάλιστα ο συντάκτης έχει αφιερώσεις τις περισσότερες λέξεις!

" Ο Σέρβος τεχνικός έγινε το σύμβολο της προδοσίας για τους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι συνήθιζαν να τον προσκυνούν" ξεκινάει το αφιέρωμα της ιστοσελίδας.

Στη συνέχεια αναφέρει την πορεία του στην Ενωση τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής για να περάσει στο ερυθρόλευκο κεφάλαιο: " Το 1996 δέχτηκε μια μεγάλη οικονομική προσφορά από τον πιο μισητό αντίπαλο της ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό".

Ο συντάκτης συνεχίζει μιλώντας για τα ματς των δύο ομάδων στα οποία ο Ντούσαν δεχόταν μπουκάλια, πορτοκάλια, αυγά μέχρι και πλαστά χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του.

" Ο Μπάγεβιτς επέστρεψε εντυπωσιακά στην ΑΕΚ το 2002 αλλά μεγάλη μερίδα των οπαδών δεν το συγχώρεσε ποτέ, μετατρέποντας τη ζωή του σε κόλαση", εξιστορεί το goal.com αναφέροντας τις απειλές για τη ζωή του που δεχόταν όπως και τις προσβολές εναντίον της οικογένειας του.

Έπειτα κάνει σύντομη αναφορά στην 2η του επιστροφή του στον Ολυμπιακό και την 3η στους κιτρινόμαυρους που τελείωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη, σημειώνοντας και την επίθεση στο φιλικό με την Καλλιθέα το καλοκαίρι.

" Ποιες είναι οι πιθανότητες να επιστρέψει στον Ολυμπιακό;", αναρρωτιέται ο συντάκτης ο οποίος κλείνει το αφιέρωμα σημειώνοντας ότι " ο Μπάγεβιτς κατάφερε και ήταν προπονητής σε δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ και των Αρη των οποίων οι οπαδοί μισιούνται"...

Δείτε το αφιέρωμα του Goal.com στους 10 "προδότες" προπονητές, στο οποίο πέραν του Ντούσκο βρίσκονται ονόματα όπως του Φάμπιο Καπέλο (Ρόμα, Γιουβέντους) και του Φέλιξ Μάγκατ (Αμβούργο, Βέρντερ).

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ