ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στους πυροπαθείς τα έσοδα με Λεβαδειακό

Στους πυροπαθείς τα έσοδα με Λεβαδειακό
φίλαθλοι

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος οι εισπράξεις του αγώνα με τον Λεβαδειακό θα διατεθούν στους πυροπαθείς της Ηλείας

Παράλληλα όμως η ΠΑΕ εκφράζει τη βαθιά θλκίψη της για την εθνική τραγωδία στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

"Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος οι εισπράξεις του αγώνα με τον Λεβαδειακό θα διατεθούν στους πυροπαθείς της Ηλείας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την εθνική μας τραγωδία και θεωρεί ότι το ελάχιστο χρέος της απέναντι στους συναθρώπους μας είναι να διαθέσει σε αυτούς τα έσοδα του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος".

Συγκλονισμένος ο Όγιος

Συγκλονισμένος από την εθνική τραγωδία που προκάλεσαν οι πυρκαγιές είναι ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο προπονητής του Ατρόμητου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε τα εξής :«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και πληγωμένοι με όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα.

Θέλουμε πρώτα απʼ όλα να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στους ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν είναι μόνο το περιβάλλον που καταστρέφεται αλλά κυρίως είναι ότι έχουν χαθεί τόσοι άνθρωποι.

Λυπούμαστε και προσευχόμαστε κάθε μέρα να σταματήσει η φωτιά και η καταστροφή. Αυτό που ευχόμαστε είναι να έχουμε δύναμη και πίστη στο Θεό και στην Παναγία ούτως ώστε το συντομότερο δυνατό οι συνάνθρωποι μας να συνεχίσουν πάλι κανονικά τη ζωή τους. Όλος ο κόσμος ζει πλέον σε μια εποχή αλληλεγγύης και ελπίζω ότι αυτή η άνιση μάχη θα λάβει ένα τέλος».











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ