ΙΝΤΕΡ

Στραματσιόνι: "Είχαμε θέληση για τη νίκη"

Inter Milan's coach Andrea Stramaccioni gestures on May 6, 2012 during an Italian Serie A football match against AC Milan at the San Siro stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORINOLIVIER MORIN/AFP/GettyImages
Inter Milan's coach Andrea Stramaccioni gestures on May 6, 2012 during an Italian Serie A football match against AC Milan at the San Siro stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORINOLIVIER MORIN/AFP/GettyImages AFP/GETTY IMAGES

Ο Αντρέα Στραματσιόνι εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη της Ίντερ επί της Μίλαν.

Περήφανος αισθάνεται ο προπονητής της Ίντερ Αντρέα Στραματσιόνι, μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Μίλαν (4-2) στο ντέρμπι του Μιλάνο.

Το ντέρμπι είχε την δική του σφραγίδα και η πορεία των "νερατζούρι" εξελίσσεται ικανοποιητικά γι' αυτόν από την στιγμή που ανέλαβε την Ίντερ.

Ο Στραματσιόνι δεν ξέχασε να επισημάνει ότι η Ίντερ έχει κερδίσει περισσότερους βαθμούς από την Μίλαν από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

"Ήταν ένας όμορφος αγώνας, στον οποίο και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και ήθελαν να κερδίσουν. Εμείς δείξαμε ποιότητα, χαρακτήρα, θέληση για τη νίκη και σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο καταφέραμε να επικρατήσουμε. Πρόκειται μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία μάλιστα πετύχαμε προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σχεδόν τέλεια με εξαίρεση κάποια μικρά "ατυχήματα”.

Υπήρχε μία πίκρα σχετικά με το πέναλτι που δόθηκε στη Μίλαν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά έπρεπε να επαναφέρω τους παίκτες μου. Ωστόσο, μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον μας ο Ιμπραΐμοβιτς,η ομάδα μου αντέδρασε εξαιρετικά.

Κοιτάζοντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων θεωρώ πως είναι μεγάλο επίτευγμα το γεγονός πως από τότε που ήρθα στην Ίντερ, η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει περισσότερους βαθμούς από τη Μίλαν, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ