ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε καλύτεροι"

Στραματσόνι: "Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και θα το δείξει παιχνίδι με παιχνίδι στο δεύτερο γύρο της Super League.

Όπως όλοι οι προπονητές της Super League έτσι καθ ο Αντρέα Στραματσόνι κλήθηκε να κάνει έναν απολογισμό του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο παίκτη στο πρώτο μισό.

Ο Ιταλός τεχνικός έχοντας κοουτσάρει την ομάδα του μόλις σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και θέλοντας να είναι απόλυτα ειλικρινής επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις συγκεκριμένες ερωτήσεις στο τέλος του πρωταθλήματος. Αναφερόμενος στην ομάδα του στάθηκε στα περιθώρια βελτίωσης που έχουν οι πράσινοι ενόψει του δεύτερου γύρου ενώ σε ερώτηση για την πιο χαρακτηριστική στιγμή μίλησε για την γεμάτη Λεωφόρο στο ντέρμπι.

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε στην κάμερα της "NOVA":

"Φυσικά μπορώ να μιλήσω μόνο για τα παιχνίδια που είμαι εγώ στον πάγκο, δείχνοντας σεβασμό στον προκάτοχο μου, και κατά τη γνώμη μου θεωρώ ότι... προοδεύουμε. Ξέρω φυσικά ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και οι παίκτες το ξέρουν αυτό. Γιατί μπορούμε να βελτιωθούμε, είμαι σίγουρος για αυτό και παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό".

Ποια θεωρείτε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου στην Super League και γιατί;
"Δεν έπαιξα κόντρα σε όλες τις ομάδες. Όλοι μπορούν να δουν την βαθμολογία αλλά θέλω να περιμένω για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αφού παίξω κόντρα σε όλους. Η βαθμολογία λέει ότι είναι ο Ολυμπιακός πρώτος στην βαθμολογία αλλά δεν έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό".

Κατά την γνώμη σας ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης στον πρώτο μισό;
"Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν έχω παίξει κόντρα σε όλους και δεν θα μπορούσα να πω κάτι επειδή έχω ακούσει ή μου έχουν πει. Είμαι ειλικρινής και δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση".

Ποια ήταν η στιγμή που σας έχει μείνει από τον πρώτο γύρο και ποιο το καλύτερο γκολ της ομάδας;
"Η χαραγμένη στιγμή που έχω στο μυαλό μου ίσως είναι μια στιγμή που δεν σας αρέσει σαν απάντηση. Η στιγμή είναι η γεμάτη Λεωφόρος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς ήμουν άτυχος δεν έπαιξα μπροστά στον κόσμο της ομάδας μου αλλά όταν έφτασα στην Λεωφόρο και είδα το γήπεδο γεμάτο ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Όσο για το καλύτερο γκολ θα είναι το επόμενο που θα πετύχει η ομάδα μου".

Τι θα αλλάξετε στην ομάδα ενόψει του δευτέρου γύρου;
"Κατά τη γνώμη μου το μέλλον είναι τώρα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ μακριά, αλλά το επόμενο ματς, το μεθεπόμενο και αυτό που ακολουθεί. Αυτή είναι η άποψη μου. Εμπιστεύομαι την δουλειά μου μέρα με την ημέρα και δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις, να κάνω μακροχρόνια πλάνα, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το μέλλον μας είναι το επόμενο ματς και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ