ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Μην σταματήσουμε τη βελτίωση"

Στραματσόνι: "Μην σταματήσουμε τη βελτίωση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξήγησε τη διαφορά που είχε ο Παναθηναϊκός στα δύο ημίχρονα, ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε ότι η Καλλονή θα δώσει την ψυχή της.

Αργά αλλά σταθερά ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται και ο Αντρέα Στραματσόνι παρατηρεί ότι η επιρροή του αρχίζει να φαίνεται. Αυτό είναι το ζητούμενο για τον Ιταλό προπονητή, αφού εξέφρασε την επιθυμία να μην σταματήσει η βελτίωση στη συνέχεια, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη με 0-2 επί της Καλλονης.

Αρχικά, ο Στραματσόνι ανέφερε: "Για να είμαστε ειλικρινείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν λαμπεροί και ρόλο σ’ αυτό έπαιξε και ο δυνατός αέρας. Στο δεύτερο εμφανιστήκαμε καλύτεροι και φυσικά αξίζαμε τη νίκη".

Κατόπιν, ρωτήθηκε για την απόδοση των δύο σκόρερ, του Καλτσά και του Μπουμάλ: " Και οι δύο έπαιξαν καλά. Όλοι η ομάδα ήταν καλή και πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά αλλά και να μην σταματήσουμε να βελτιωνόμαστε".

Όσο για τον Νίκο Καραγεωργίου, αυτός τόνισε ότι η Καλλονή δεν θα εγκαταλείψει και χρειάζεται ενίσχυση: " Δεν έχουμε πολυτέλεια να επιλέγουμε παιχνίδια. Σε κάθε ματς θα δώσουμε και την ψυχή μας. Βέβαια χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και αν ενισχυθούμε μπορούμε να πάμε ψηλότερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ