ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Να μάθω το ρόστερ μου"

Στραματσόνι: "Να μάθω το ρόστερ μου"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε ότι ακόμα εξοικειώνεται με την ομάδα του Παναθηναϊκού και επεσήμανε ότι υπήρξε αντίδραση, παρά την κακή απόδοση.

Δεν είχε πολλά να δηλώσει ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη τύπου, λίγα λεπτά μετά την ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα. Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε ότι ακόμα μαθαίνει τους παίκτες του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ισοφάριση στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

""Δεν είχαμε καλή προσέγγιση στο ματς αλλά μου άρεσε η αντίδραση στο δεύτερο μέρος και ότι η ομάδα δεν ήθελε να χάσει και πάλεψε μέχρι το τέλος το ματς. Έτσι πρέπει να κάνεις όταν είσαι στον Παναθηναϊκό. Για αυτό και είπα μπράβο στους παίκτες μου ότι πάλεψαν μέχρι το τέλος.

Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, διαπίστωσα ότι έχω μεγάλο ρόστερ και ήταν καλή ευκαιρία για εμένα σήμερα να δω και άλλους παίκτες να αγωνίζονται, έχοντας και μία εικόνα απ’ τα ματς του πρωταθλήματος.

Πρέπει να καταλάβω όλα τα χαρακτηριστικά των παικτών, για να μπορέσω να δουλέψω στην προπόνηση τα συστήματα που θέλω. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε καλή προσέγγιση και και δεχτήκαμε γρήγορο γκολ.

Στην επανάληψη προσπαθήσαμε αρκετά, οι παίκτες μου έδειξαν πως έχουν καλή νοοτροπία και έδειξαν ότι είναι μαχητές και δεν θέλουν να χάσουν. Καταφέραμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ