ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Προσωπικότητα ο Λέτο"

Στραματσόνι: "Προσωπικότητα ο Λέτο"
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του Σεμπαστιάν Λέτο εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι, που επεσήμανε ότι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής δεδομένα θα βοηθήσει. Τι ανέφερε για το προσεχές ματς με την Ξάνθη, αλλά και για Φύσσα - Βόκολο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στη NOVA για τη μεταγραφή του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που ο Αργεντινός θα αποτελέσει κατά τα φαινόμενα παίκτη του Παναθηναϊκού. Υποστήριξε ότι ο 29χρονος είναι μια προσωπικότητα που θα βοηθήσει εντός και εκτός γηπέδου.

Ακόμα, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στους Φύσσα και Βόκολο που αποτέλεσαν παρελθόν για το "τριφύλλι", έκανε σχόλιο για τις μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Για τον Σεμπαστιάν Λέτο:

"Δεν μου αρέσει να μιλάω προκαταβολικά, πριν επέλθει συμφωνία, αλλά από εκεί και πέρα ο Λέτο είναι παίκτης που τον ήξερα, έχω μιλήσει μαζί του. Όταν ο πρόεδρος με ενημέρωσε για την προοπτική του, εξέφρασα την ικανοποίησή μου. Με κάθε σεβασμό για τον κόσμο και τον ιδιαίτερο δεσμό που έχει με τον Λέτο, είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο για αυτό, αλλά επειδή είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Αν οι γιατροί δώσουν το «ok» και αποκτηθεί ο Λέτο, θα είμαι ευχαριστημένος γιατί εκτός από καλός παίκτης, είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να βοηθήσει και εκτός γηπέδου".

- Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν παίκτη με τα ηγετικά χαρακτηριστικά που έχει ο Λέτο;

"Η ομάδα χρειάζεται παίκτες που μπορεί να τη βελτιώσουν. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο Λέτο έχει καλά χαρακτηριστικά. Μπορεί να τη βελτιώσει και να αυξήσει τον καλό μέσο όρο που υπάρχει. Δεν υπήρχε μέχρι τώρα στα πλάνα μας να αποκτηθεί, δεν υπήρχε στη δομή της ομάδας, για αυτό θέλαμε να τον αποκτήσουμε. Μου αρέσουν οι παίκτες που έχουν ποιότητα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου".

- Οι κ.κ. Φύσσας και Βόκολος αποχώρησαν. Ένα σχόλιο για τη συνεργασία που είχατε μαζί τους.

"Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση και επομένως δεν μπορώ να προσθέσω κάτι. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, γιατί με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω να βρουν άμεσα δουλειά και να τους ευχηθώ καλή τύχη".

-Πλέον υπάρχει κενό στις δύο αυτές θέσεις. Θα αναλάβετε εσείς τον ρόλο τους, όπως συνήθως συμβαίνει στην Premier League;

"Δεν μου έχει προτείνει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος. Νοιάζομαι για την ομάδα. Ό,τι πει ο πρόεδρος. Είμαι αφοσιωμένος γιατί κάνουμε καλή και σκληρή δουλειά. Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς".

- Ένα σχόλιο για τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα, αλλά και για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε στο κομμάτι αυτό.

"Ακολουθήσαμε την ιδέα του προέδρου αναφορικά με την στελέχωση της ομάδας. Μια στελέχωση που εκτός από την επιθυμία του προέδρου ήταν σε συνάρτηση με τα θέλω του προπονητή. Θεωρώ ότι έγινε καλή στελέχωση, πήραμε έμπειρους παίκτες, όπως ο Μέστο, που μπορούν να βοηθήσουν. Ελπίζω οι μεταγραφές να είναι εννέα, να προχωρήσει δηλαδή και του Λέτο. Δεν ξεφύγαμε από το μπάτζετ μας. Για παράδειγμα ο Καρέλης πουλήθηκε περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ τα ποσά που δαπανήθηκαν για τις μεταγραφές μας ήταν περίπου 1.400.000 ευρώ. Έχουν γίνει και άλλες συζητήσεις για παίκτες που μπορεί να μετακομίσουν στην ομάδα το καλοκαίρι. Θα έλεγα ότι κάναμε γρήγορες και καλές κινήσεις".

-Στο ματς με τον Πλατανιά χάσατε Μπουμάλ και Τελάντερ. Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στο επόμενο παιχνίδι τον Εσιέν στο κέντρο της άμυνας ή θα ρισκάρετε με τον νεαρό Ευαγγέλου;

"Ήμασταν άτυχοι, γιατί δεν ήταν μόνο αυτοί οι δύο σοβαροί τραυματισμοί που θυμάμαι, αλλά και του Σάντσεθ. Ο Μπουμάλ θα χρειαστεί περίπου 1,5 μήνα. Είναι και ο Τελάντερ και δεν ξεχνάμε και τον Μπεργκ, που είχε πρόβλημα. Επίσης, Κουτρουμπής και Αμπέντ είναι τιμωρημένοι. Θα έχουμε 7-8 σημαντικές απουσίες. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα είναι καλή ευκαιρία να τεστάρουμε την ετοιμότητα και να δούμε πόσο δυνατό είναι το γκρουπ μας. Εννοώ όλη την ομάδα. Είναι δύσκολο ματς και να δούμε πώς θα αντιδράσουμε".

-Η Ξάνθη είναι ανεβασμένη τελευταία. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το παιχνίδι αυτό;

"Πρώτα από όλα θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στη Λεωφόρο. Στο τελευταίο μας παιχνίδι εκεί ήμασταν άτυχοι. Η Ξάνθη είναι οργανωμένη ομάδα με καλούς επιθετικούς. Να δούμε πώς θα αντιδράσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη Σουηδία για εξετάσεις ο Μπεργκ

Σκελότο: "Ο τραυματισμός δεν άλλαξε τον Λέτο"

Τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού

Πανικός στην άφιξη του Λέτο για τον Παναθηναϊκό

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ